Haberler

Beşiktaş, Oftaşspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Beşiktaş, Yarın Kendi Sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Tamamlayarak Kampa Girdi.

Beşiktaş, yarın kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Baki Mercimek ile boğaz enfeksiyonu sebebiyle dünü hastanede geçiren Tello katılmadı. Her iki oyuncunun da yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi. Ali Tandoğan ise bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı ve maç kadrosunda yer aldı. Siyah-beyazlı futbolcular, antrenmanda toplu ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlı takımda Baki Mercimek ve Tello'nun yanı sıra cezalı olan Bobo, İbrahim Kaş ile Cisse yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title