Haberler

Beşiktaş Moral Arıyor

Turkcell Süper Ligi'nde Son 2 Maçını Kaybeden Beşiktaş, Yarın Kendi Evinde Oynayacağı Ankaragücü Maçını Kazanarak, Moral Bulmak İstiyor.

Turkcell Süper Ligi'nde son 2 maçını kaybeden Beşiktaş, yarın kendi evinde oynayacağı Ankaragücü maçını kazanarak, moral bulmak istiyor.

Son 2 lig maçında Trabzonspor ve Galatasaray'a yenilerek zirve yarışında yara alan siyah-beyazlılar, ligde bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan başkent temsilcisi önünde sahadan 3 puanla ayrılarak, gelecek hafta CSKA Sofya ile deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesinde moral toplamak amacında.

Hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak Beşiktaş'ta, sakatlıkları süren Gökhan Zan ve Mustafa Doğan yarın da forma giyemeyecek. Diğer sakat oyuncular İbrahim Toraman ile Bobo'nun durumlarının ise henüz netlik kazanmadığı bildirildi.

Teknik direktör Jean Tigana'nın, Ankaragücü karşısında orta alanda Ricardinho-Delgado ikilisine birlikte yer vermesi, forvette ise Nobre'yi tek başına oynatması bekleniyor.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title