Haberler

Beşiktaş, Manisa'da Üçüncü Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

Beşiktaş İle Vestel Manisaspor, Bugün Yapacakları 2006-2007 Sezonu İlk Hafta Maçıyla Birlikte, Lig Tarihinde 3. Kez Birbirlerine Rakip Olacak. Ligde İlk Kez Geçen Sezon Karşı Karşıya Gelen İki Takım Arasındaki Her 2 Maçı Da Beşiktaş Kazanmıştı. Beşiktaş, Sezonun İlk Yarısında İstanbul'da Oynanan ...

Beşiktaş ile Vestel Manisaspor, bugün yapacakları 2006-2007 sezonu ilk hafta maçıyla birlikte, lig tarihinde 3. kez birbirlerine rakip olacak. Ligde ilk kez geçen sezon karşı karşıya gelen iki takım arasındaki her 2 maçı da Beşiktaş kazanmıştı. Beşiktaş, sezonun ilk yarısında İstanbul`da oynanan maçı İbrahim Akın, Ahmed Hassan ve Jose Kleberson`un golleriyle 3-1 kazanırken, Manisaspor`un tek golünü Sinan Kaloğlu atmıştı. Sezonun ikinci yarısında Manisa`da yapılan maçta ise Beşiktaş, Bobo`nun golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

Beşiktaş`ın, Vestel Manisaspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: V. Runje, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, Koray, Gökhan Zan, Fahri, Burak, Kleberson, İbrahim Üzülmez, Nobre ve Gökhan Güleç.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title