Haberler

Beşiktaş'a Sergen Yalçın darbesi! Seriyi Malatya bitirdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Ligde üst üste 6 maçtır kazanan siyah-beyazlılar, Malatyaspor karşısında beklenmedik bir sonuç aldı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u Vodafone Park'ta konuk etti.

Süper Lig'de 6 maçtır üst üste kazanan Beşiktaş, Malatyaspor karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Konuk ekip BtcTurk Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golü, 85. dakikada Bifouma ve 90+9'da Adis Jahovic penaltıdan kaydetti.

Beşiktaş'ta Caner Erkin, 90+8'de önce ikinci sarı kart, ardından da kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 27 puanda kalırken, BtcTurk Yeni Malatyaspor puanını 23'e yükseltti.

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'in 15. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, ideal kadrosundaki oyuncuları sahaya sürdü.

Ligin 14. haftasında Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmadaki kadrosunu bozmayan Avcı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Wolverhampton maçında kadroya almadığı Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic ve Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Avcı, Wolverhampton maçında ilk 11'de oynattığı Pedro Rebocho'yu BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında da görevlendirdi.

Tecrübeli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son hafta maçında sonradan oyuna dahil ettiği Muhammed Elneny, Enzo Roco ve Abdoulay Diaby'i de lig mücadelesinde ilk 11'de oynattı.

WOLVERHAPTON 11'İ YEDEKTE

Beşiktaş'ın Wolverhampton ile oynadığı maçta ilk 11'de görev alan Utku Yuvakuran, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Necip Uysal, Jeremain Lens ve Erdem Seçgin, BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde yedek soyundu.

Wolverhampton maçında yine ilk 11'de oynayan Kerem Kalafat ise lig mücadelesinde Avcı tarafından kadroda tercih edilmedi.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Muhayer Oktay, yedekler arasında yer aldı.

BAŞKAN ÇEBİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Son haftalardaki kritik maçlar öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde de bu geleneğini sürdürdü.

Çebi, tesislerde futbolcularla buluşarak zorlu karşılaşma için oyunculara moral verdi.

Ahmet Nur Çebi, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ile maç öncesi bir araya geldi.

Başkan Gevrek, Çebi'ye Malatya'nın yöresel ürünlerinden oluşan kayısı tabağı hediye etti.

STAT DOLDU

Beşiktaşlı taraftarlar, ligde son 6 karşılaşmada elde ettiği galibiyetlerle zirve mücadelesine giren takımlarına BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında büyük destek verdi.

Vodafone Park tribünlerini tamamen dolduran taraftarlar, maç öncesi şampiyonluk şarkıları söyledi.

Taraftarlar, ayrıca Beşiktaş'ın gelecek hafta konuk olacağı Fenerbahçe aleyhine tezahüratta bulundu.

YENİ MALATYASPOR'DA GÖKHAN TÖRE YEDEK

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Gökhan Töre yedekler arasında yer aldı.

Gökhan Töre, geride kalan sezonlarda Beşiktaş forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batı Çalışma Grubu Yeni Malatyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title