Haberler

Beşiktaş Maçının Ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, Galibiyeti Tayfur Havutçu, Serdar Adalı ve Ahmet Ateş'e Armağan Ettiklerini Söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Manisaspor galibiyetini şike soruşturması nedeniyle cezaevinde bulunan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı ve Ahmet Ateş'e armağan ettiklerini söyledi.

Manisaspor TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDEŞ 9 MAÇLIK YENİLMEZLİĞİMİZİ BEŞİKTAŞ GİBİ GÜÇLÜ BİR TAKIM KARŞISINDA KAYBETMEK TESELLİMİZ OLDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Manisaspor galibiyetini şike soruşturması nedeniyle cezaevinde bulunan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı ve Ahmet Ateş'e armağan ettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası 4-1'lik skoru değerlendiren Carvalhal, Bugün gerçekten iyi bir takımla karşılaştık. Manisaspor iyi organize olan, çabuk hücum yapan, kaliteli bir ekip. Art arda gelen maçların yorgunluğuna rağmen bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Öncelikle rakibin hızlı hücum eden oyuncularını durdurmaya çalıştık ve bunu başardık. Sonuçta biz de iyi bir takımız ve top rakipteyken olumlu reaksiyan verebiliyoruz. Ayrıca bugün tam orta saha özelliklerine sahip 4 oyuncuyla sahada yer aldık. Böylelikle orta alana ağırlığımızı koyma şansı bulduk. Güzel bir sonuç oldu. Başta burada bize destek verenler olmak üzere tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Karşılaşma sonrası dizinden sakatlanan Beşiktaşlı Quaresma'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yenilmezlik serisini 10 maça çakarmak istediklerini, ancak başarılı olamadıklarını belirterek şöyle konuştu

Maça iştahlı ve organize başladık. Quaresma'nın golüne kadar istediğimiz futbolu da oynuyorduk. Ancak bir anlık baraj hatası sonucu ilk golü yedik. Bizim için asıl kırılma anı, ikinci goldü. Devre arasında öğrencilerime kendi futbollarını oynamalarını söyledim. Ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. 9 maçlık yenilmezliğimizi Beşiktaş gibi güçlü bir takım karşısında kaybetmek tesellimiz oldu. Ligin en iyi savunma yapan takımıyız. Önümüzde bir Sivas maçı var. Artık o karşılaşmayı düşüneceğiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title