Haberler

    Beşiktaş, Ligin İkinci Yarısında Parlıyor

    Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, ligin ilk yarısına göre daha başarılı bir ikinci yarı geçiriyor.

    Ligde 59 puana ulaşarak şampiyonluk iddiasını kalan haftalara taşıyan  siyah-beyazlı ekip, ilk yarıya göre ikinci yarıda daha çok galibiyet elde etti.  Süper Lig'in ilk yarısındaki 17 maçta 8 kez kazanan Beşiktaş, ikinci yarıdaki 12  karşılaşmada rakiplerine 9 kez üstünlük sağlamayı başardı.
    Sezonun ilk yarısında 8 galibiyetin yanı sıra 6 beraberlik ve 3  yenilgiyle 30 puan toplayan Beşiktaş, ikinci devredeki 12 karşılaşmada bu puana  yakın bir performans sergiledi. Ligin ikinci bölümündeki 12 maçtan 9 galibiyet, 2  beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlılar, 29 puan elde ederek şimdiden  birinci devredeki performansına yaklaştı.
    Golcü kimliğine döndü
    Son 2 sezonun en golcü takımı olarak şampiyonluğa ulaşan ancak  2017-2018'in ilk yarısında hücumda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş, ikinci  yarıda eski kimliğine döndü.
    Beşiktaş, ligin ilk yarısına oranla ikinci devrede daha başarılı hücum  performansı gösterdi. Sezonun ilk bölümündeki 17 maçta 29 gol atarak 1,7 ortalama  tutturan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda ise 12 karşılaşmadaki 27 golle bu  ortalamayı 2,2'ye yükseltti.
    Savunma performansını da artırdı
    Siyah-beyazlı ekip, hücumda olduğu gibi ikinci yarıda savunma  performansını da artırdı.
    Ligdeki 17 maçlık periyotta kalesinde 16 gol gören ve 0,9 gol yeme  ortalamasıyla oynayan Beşiktaş, ikinci devrede 8 golle bu ortalamayı 0,6'ya  düşürdü.
    Deplasman performansı da yükseliyor
    Beşiktaş, ikinci yarıda deplasman performansını da artırdı.
    Sezonun ilk bölümündeki 9 dış saha maçında üçer galibiyet, beraberlik  ve yenilgiyle 12 toplayan siyah-beyazlılar, ikinci yarıdaki 6 karşılaşmada 3  galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle şimdiden 11 puana ulaştı.
    İlk yarıda puan kaybettiği takımların çoğunu yendi
    Beşiktaş, ligin ilk yarısında puan kaybı yaşadığı rakipleriyle şu ana  dek oynadığı maçların çoğunu kazandı.
    Siyah-beyazlı ekip, sezonun ilk bölümünde berabere kaldığı Kasımpaşa,  Trabzonspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor'u ikinci yarıdaki maçlarda mağlup  etti. Beşiktaş, birinci devrede yenildiği Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne de  ikinci karşılaşmalarda üstünlük kurmayı başardı.
    Beşiktaş, sadece ilk yarıda berabere kaldığı Medipol Başakşehir'e  rövanş maçında mağlup oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Murat Erat Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title