Haberler

Beşiktaş, Kupaya Çaykur Rizespor Mağlubiyetiyle Başladı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda Beşiktaş, Kendi Sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 Mağlup Oldu.

Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda Beşiktaş, kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin iyi oynayarak galibiyeti hak ettiğini belirterek, "Son 2 sezondur kazandığımız Fortis Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Bugün kadroda kullanamadığımız arkadaşlarımıza şans verdik. İyi bir futbol sergilemeyi ve iyi bir sonuç almayı isterdik ama bunu başaramadık. Rakibimiz iyi mücadele ederek, haklı bir galibiyet aldı. Bizim açımızdan iyi bir karşılaşma olmadı. Fenerbahçe maçı öncesi

taraftarlarımıza galibiyet armağan etme fırsatını da kaçırdık. Artık bu maçtan dersler çıkarıp, önümüzdeki maçlarda aynı hataları tekrarlamamak istiyoruz. Kupada oynayacağımız 3 maç var, bu sonucu telafi edebiliriz. Artık hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe derbisine konsantre olmalıyız" dedi.

Fenerbahçe derbisinin ertelenmemesi konusunda federasyonun verdiği karara saygı duyduğunu ifade eden Sağlam, "Erteleme konusunda herhangi bir resmi başvurumuz olmadı. Sadece fikir olarak ortaya atıldı. Bazı çevreler bunu kötü bir şekilde karşıladılar. Böyle bir isteğin kamuoyunda oluşturduğu tepkiyi anlayamadım. Böyle bir şeyi istemek suçmuş gibi fırtınalar kopardılar. Derbi maçı cumartesi günü değil de başka bir gün oynansaydı Türk futbolu ne kaybederdi, bunu merak ediyorum. Ama federasyonun kararına

saygı duyuyoruz, çıkıp oynayacağız. Fenerbahçe'yi yenerek, Liverpool'a moralli gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle bugün kadroya alınmayan İbrahim Toraman'ın şu anda durumunun iyi olduğunu, Fenerbahçe derbisinde oynamasını umduğunu söyleyen Sağlam, antrenör Mutlu Topçu'nun da özel bir durumu nedeniyle yedek kulübesinde olmadığını kaydetti.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımı kutluyorum. Hepsi yürekleriyle oynadılar. Beşiktaş yorgundu, fakat yorgun olan futbolcularla çıkmadı. Yeni bir kadroyla çıktı. İyi oynayarak, haklı bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Emrah da, kupaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Bizim öncelikli hedefimiz lig. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Kupaya da Beşiktaş'ı yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Kupada da iddialıyız. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu Suat Usta ise, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş karşısında iyi futbol oynayarak 3 puan aldık. Bu galibiyet ligde oynayacağımız Vestel Manisaspor maçı öncesi moral oldu. Kupaya iyi bir başlangıç yaptık. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısına katılmadı.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title