Haberler

Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı

Beşiktaş Kulübü Eski Başkan Adaylarından Hasan Arat, Siyah-beyazlı Kulübün Mali Konularda Ciddi Yaralar Aldığını Söyledi.

Beşiktaş Kulübü eski başkan adaylarından Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün mali konularda ciddi yaralar aldığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda süren Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda söz alan Hasan Arat, şöyle konuştu: ''Farklı bir düşünceyle buraya çıkmadım. Demirören, eleştirileri olgunlukla karşılayan bir insan. Beşiktaş bugün seçimlere tek liste ile giriyor. Bu listeyiçok olgunlukla karşılamamız lazım. Ama dönüp baktığımızda bazı sportifbaşarılarımızın yanı sıra Beşiktaş Kulübü'nün mali konularda fevkalade ciddi yaralar aldığını görüyoruz.Yapılan yanlış transferler ve yüksek kontratlar çok ciddi zararlara yol açmıştır. Hisse senedi satışları gelir olarak kalemler içine dahil edilmiştir. Derneğimizin gelirlerinde 70 bin YTL, aidat fazlalığı olarak görülmektedir. Demek ki, herkes birbiri yerine aidat yatırıyor. Bunu bırakalım, herkes kendi aidatını yatırsın ve gelsin buraya özgürce oyunu kullansın. Hisse senetleri Fulya Projesi ve kurulacak Beşiktaş Üniversitesi'nden sonra çok değerlenecektir. Ayrıca başkana 23 milyon dolar borç görünmektedir. İlk fırsatta sayın başkanım bu borcu kapatın, daha rahat edersiniz''

Tribünlerde ligin ilk yarısında yaşanan gerginliğe de değinen Arat, ''Tribünler arasında hadise yaşandı. Sakın birbirimize girmeyelim. Tek yumruk olalım. Aksi takdirde Beşiktaşlılığın zarafeti kalmaz. Bu beni en derinden yaralayan olaylardan biridir. Ayrıca Beşiktaş Kulübü yeni yönetim kurulu üyelerini, önüne her gelen defteri, statta önüne gelenleri imzalamayan kişiler olarak görmek istiyorum. Yönetim kurulu üyeleri attıkları her imzadan sorumludur'' dedi.

Ayrıca Arat şunları söyledi: "Satrançtaki Avrupa şampiyonumuz Kübra Öztürk'ü gönülden kutluyorum. Beşiktaşlı bir sporcunun Avrupa şampiyonu olması çok güzel. Bayan kros takımımızın Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda şampiyon olması çok önemli. Futbol takımının Süper Kupa ve Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutluyorum. Tekerlekli sandalye basketbol, bayan basketbol, erkek hentbol, bayan cimnastik, briç takımlarını kutluyorum. Bunlar, küçümsenemeyecek başarılara imza atmıştır."

Başkan Demirören'in yeni yönetim kurulu listesinde yer alan adaylar da toplantıya katılarak, bir arada oturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title