Haberler

Beşiktaş Kulübü'nden Del Bosque Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Eski Teknik Direktörleri Vicente Del Bosque'nin Siyah-beyazlı Kulüpten 8 Milyon Avro Tazminat Kazandığı Yönünde Basına Yansıyan ve Daha Sonra Yalanladığı Haberle İlgili Olarak Sorumlu Davranılması Çağrısı Yaptı.

Beşiktaş Kulübü, eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque'nin siyah-beyazlı kulüpten 8 milyon Avro tazminat kazandığı yönünde basına yansıyan ve daha sonra yalanladığı haberle ilgili olarak sorumlu davranılması çağrısı yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, haberin gerçek dışı olduğu yinelenirken, şu ifadelere yer verildi:

''Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, Del Bosque'nin başvurusunun kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil, Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir. Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title