Haberler

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi Açıklaması

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde aldıkları 2-1'lik galibiyetin birçok şeye ilaç olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde aldıkları 2-1'lik galibiyetin birçok şeye ilaç olduğunu söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Çebi, "Bu maç bir çok şeye ilaç oldu. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Çocuklarımız da çok başarılıydı. Israrlı ve inatçı oynadılar. Maçı çok istediler ve aldılar. Kendilerini ve hocamızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Zirvenin 9 puan gerisinde kalan Galatasaray şampiyonluk yarışından koptu mu?" şeklindeki soru üzerine, "Zannetmiyorum. Onlar büyük takım ama biz daha büyüğüz" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri Sporting Lizbon müsabakasından sonra Galatasaray karşılaşması için bir endişe taşıyıp taşımadıkları sorulan Ahmet Nur Çebi, "Her maç zordur. Her karşılaşmada endişe vardır. Hiçbir maçı kolay göremezsiniz. Derbiler rekabet için önemli ama uzun bir maraton var" şeklinde görüş belirtti.

Dostça bir derbi yaşandığını kaydeden Çebi, "Geçmiş geride kaldı. Yeni sayfalar açmada her zaman fayda var. Beşiktaşlıyız, gönlümüz herkese açık" şeklinde konuştu.

Kaleci transferiyle ilgili gelen bir soru üzerine ise Çebi, "Bu maçın üzerine bunları konuşmayalım" cevabını verdi.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Nur Çebi Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title