Haberler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi'den gündeme dair açıklamalar Açıklaması

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlığın kendileri için tatsız bir olay olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlığın kendileri için tatsız bir olay olduğunu söyledi.

Çebi, Vodafone Park'ta HDI Sigorta ile gerçekleştirilen iş birliği tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlığa değinerek, "Bizim için tatsız bir olay. Hem futbolcumuzun sağlığı söz konusu hem de şampiyonluk yolunda yürürken Beşiktaş'ın yaşadığı büyük sıkıntı söz konusu." dedi.

Cenk Tosun'un sakatlığının zeminden kaynaklandığına dikkati çeken Çebi, "Sakatlığın saha zeminine iyi bakılmamasından kaynaklanması bizi daha da üzmüştür. Körün gözüne parmak sokmak tabiri var ya, öyle oldu. Erzurumspor'un sahasında olayın olması diğer sahalarda olmayacağı anlamına gelmez. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak bir sürü sorunla baş başa kalırken, bir de bu eklendi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü olarak stat bakımı konusunda görevlerini tam yaptıklarını belirten Çebi, "Stattan sorumlu arkadaşlara teşekkür ediyorum, sorun olmadı. Bu konu kulüp başkanlarının ve kulüplerin hassasiyet göstermesi gereken çok önemli durum haline geldi. Hakemlerden şikayet ederken, kendi sahamızdan şikayet etmeyi bir kanara bırakıyorsak, haksızlık olur." açıklamasını yaptı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü için yapılan yardım gecesine değinen Çebi, "Sonuç itibarıyla Erzurumspor maçının sonucunda olanla başında olan bir olay var. Erzurumspor'un gecesiyle ilgili yanlış anlaşılmalar oldu. Erzurumlular doğru tavır gösterip, geceyi ertelediler. Doğru yaptılar. Teşekkür ediyoruz. Bir hatadan döndüler. Ancak maalesef stattaki zeminin sulanması ve yumuşatılmasıyla ilgili gerekli hassasiyet gösterilmedi. Bir yanlış dönerek gösterdikleri erdemi, zeminin yumuşatılmasında göstermediler." değerlendirmesinde bulundu.

Saha zeminlerinin artık Türkiye'nin genel sorunu olduğunu kaydeden Çebi, "Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak bu konunun takipçisi olacağım. Bu kadar pahalı ve değerli futbolcuların sakatlanmalarına sebebiyet verecek durumların ortadan kalkması için elimizden geleni yapacağız. Federasyon da destek verecektir." şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz'in MHK hakkındaki açıklamaları

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğinden istifasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Çebi, " Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu üyesiyken, istifa etmiştir. Nedeni orada alınan kararlar. Kendisine, 'Sayın başkan hangi kararlar alındı ve sizi rahatsız etti.' diye mesaj attım. Yanıt gelmedi. Alınmış karar yok, sadece icraat yapıyoruz." diye konuştu.

Mustafa Cengiz'in hakemlere yönelik açıklamalarına değinen Çebi, şunları söyledi:

" Mustafa Cengiz, her kulüp başkanı gibi kaybedilen maçlardan sonra hakemlerden gördükleri zararı ifade etmiştir. Söyleyecek bir şey yok. Zaman zaman biz de yapıyoruz. Gerçekten hakemlerin hatalı yönettiği maçların ardından yöneticilerin canının yandığını biliyorum. Ben de yaşadım. Mustafa Cengiz bu hissiyatla konuşmuş olabilir ama şunu söylemek istiyorum; sadece o değil, ondan daha fazla biz mağduruz, mağdur olmaya devam ediyoruz. İnşallah mağduriyet ortadan kalkar. Tüm kulüp başkanlarının hakemlere bir şey söyleme ihtiyacı duymadığı günleri inşallah yaşarız."

Kaynak: AA / Spor

Erzurumspor Kulübü Mustafa Cengiz Cenk Tosun Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title