Haberler

Beşiktaş Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi 21. Haftasında Deplasmanda Konyaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Bir Günlük İzinin Ardından Başladı.

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi 21. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan antrenmanda Denizlispor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından dar alanda minyatür kale maç oynadı. Sakatlıkları bulunan Fahri Tatan, Ali Güneş ve Kleberson ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan antrenman sırasında genç futbolcu Gökhan Güleç'i sağ gözünün altından arı soktu. Kulübün Doktoru Ayhan Optur, genç oyuncuya hemen müdahalede bulunup arının soktuğu yere buz tedavisi uyguladı. Gökhan Güleç, daha sonra antrenmana devam etti.

Beşiktaş, yarın saat 15:00'te yapılacak antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Brezilyalı futbolcu Ricardinho da, yarın antrenman öncesi saat 13:30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

(İY-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title