Haberler

Beşiktaş Kombine Satışlarından 117 Milyon TL Kazandı

Güncelleme:

Sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş kombine satışlarından şu ana kadar 117 milyon TL kazandı. Siyah-beyazlı kulüpte tüm localar sahibini bulurken satışın tamamlanmasına çok az bir miktar kaldı.

Spor Toto Süper Ligde geride kalan sezonu 4. sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde yarışacak Beşiktaş kombine satışlarında rekora koşuyor.

Şu ana dek satışları tamamlanan normal tribünlere ilişkin tüm kombineler tükenirken, Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon için tüm localar sahiplerini buldu.

Siyah-beyazlılarda an itibariyle satışı az sayıda devam eden Batı VIP ve 1903 tribünü satışlarıysa tüm hızıyla devam ederken, tüm kombinelerin satışının tamamlanması an meselesi.

117 MİLYON LİRAYI KASASINA KOYDU

Kara kartal'da şu ana kadar kombine satışlarından elde edilen toplam gelir ise dudak uçuklatır cinsten.

Beşiktaş kombine satışlarından 117 Milyon Türk Lirasını kasasına koymayı başardı.

Beşiktaş'ta sezon istenilen yerde tamamlanmamasına rağmen kulübün kombine satışında isteniler seviyeye ulaşılması siyah beyazlı yönetimi sevindirirken Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde kombine satışları için taraftara teşekkür mesajı yayınlayabileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Asım kara:

Zalimlere haksızlığa adaletsizliğe federasyona inat en büyük sensin beşiktaş

25
9
yanıtYanıtla
çarşı adnan:

federasyonun koltuğunda oturan eski başkanımız tüpçüü içimizden biriiiikendi kendimize gelin güvey olduk en azından türkiye kupasını alabilirdik maça çıkmadık. . .

yanıt0
yanıt0
Çarşı bjk:

8 haftada şampiyonluğu yitrdik..ne ların i oynattin ne lens i kestin...sayende gitti hoca sampuyonluk

15
7
yanıtYanıtla
REALİST:

KASANIN ANAHTARI KİMDE

1
2
yanıtYanıtla
cv:

Burakı alma Fikret başkan. BJK taraftarının sana büyük sempatisi var bunu kaybedebilirsin.

1
0
yanıtYanıtla
12345:

Arkadaşlar üzülerek söyluyorum 117 milyon tl türkiye için büyük fakat avrupa için küçük bir meblağ . 20 milyon euro civarı bir para ediyor . Euro 2 tl olsa avrupa piyasasında kayda değer bir rakam olurdu fakat şuan pekte önemli bir rakam değil. Bu tüm kulüplerimiz için böyle .

0
0
yanıtYanıtla
ALTAY 1914:

cv ye katılıyorum . Beşiktaşlılık duruşu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title