Haberler

Bilic: Hayati Üç Puan Aldık

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu akşam Kayserispor'u mağlup ederek zirve yarışında hayati bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hırvat teknik adam Bilic, büyük takımların yeterli performans göstermeseler de kazanma alışkanlıkların olması gerektiğini belirtti.

"HAYATİ BİR 3 PUAN ALDIK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu akşamki maç öncesi bazı endişeleri olduğuna değinerek, "Birincisi bazı oyuncuları sakatlıkları nedeniyle kullanamadık. Sakatlıktan çıkan oyuncular vardı. İkincisi benim nezdimde ve sezonun ilk yarısında şanssız olan takıma karşı oynadık. Bana göre Kayserispor'un lig sıralamasındaki yeri daha yukarılarda olmalı. Onlar buraya üst üste üç maç kazanıp geldiler. Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı da mağlup etmişlerdi. Biz buna rağmen oyunu erken bitirmeliydik, fişi erken çekebilmeliydik. Yine de hayati üç puan aldık. Sezonun son düzlüğündeyiz. büyük takımlar yeterli performansı olmasa da kazanma alışkanlığı olmalı. Hayati değer taşıyan üç puanı aldık" diye konuştu.

"OLAYSIZ BİR DERBİ OLMASINI DİLİYORUM"

Bilic, yarın oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbi maçı ile ilgili de konuşarak, şunları söyledi:

"Yarın büyük bir derbi oynanacak. İyi maç olmasını diliyorum. Herkesin keyif alacağı, olaysız bir derbi olmasını diliyorum."

"POZİSYONLARI GÖRMEDEN BİR ŞEY DİYEMEM"

Hırvat teknik adam, maçın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili değerlendirmesini dürüst bir şekilde yapabilmesi için pozisyonları tekrar izlemesi gerektiğini vurgulayarak, "Kayserispor tarafı hakem kararları hakkında penaltı veya kırmızı kart için şikayet edebilir. Dürüst bir şekilde karar vermem için pozisyonları izlemem gerekiyor. Sonrasında dürüst bir şekilde fikrimi söyleyebilirim. Onların şikayetçi olmasını anlıyorum. Kritik durumdalar. Pozisyonları görmeden bir şey diyemem" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA FAVORİ FENERBAHÇE"

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin favori olduğuna değinen Bilic, "Bu sezon birçok zorluklar yaşadık. Stadyum konusunda. Bazı maçları Olimpiyat Stadı'nda bazı maçları ise Kasımpaşa'da oynadık. Bana verilen cezalar oldu. Ayrıca finansal olarak şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı belli zorluklar var. Beşiktaş'ın teknik direktörü ve oyuncuları olarak her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Şu anda Fenerbahçe favori görünüyor. Sonuna kadar yarışın içinde kalmak istiyoruz. Bu kadar sıkıntıya rağmen takımımın gayet iyi bir iş çıkardığına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan ise maça iyi başlayamadıklarına değinerek, "İkinci yarı net pozisyonlar bulduk. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Siyah-beyazlı yıldız futbolcu, bu akşam attığı golü, bugün doğum günü olan Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'ya armağan ettiğini de sözlerine ekledi.

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı da bugün içeride oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Karabükspor maçını telafi ettik. İyi futboldan ziyade kazanmak önemliydi. Maçın genelinde iyi oynadık. Performansımızı arttırmamız gerekiyor. Güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, kendileri açısından 2 devreli bir maç olduğunu belirterek, "2. yarıda iyi futbol oynadık. Verilmeyen bir penaltımız var. Daha sonraki dakikalarda golü bulamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bundan sonraki müsabakaları kazanıp ligde kalmaya çalışacağız" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Biseswar ise takım halinde iyi mücadele ettiklerine değinerek, "Maalesef sonuç aynı oranda çıkmadı. Doğru yoldayız. Bu oyunun üzerine koya koya ligin sonuna kadar zorlayıp ligde kalacağız. Bir tane de penaltı pozisyonumuz var ancak hakem vermedi" ifadelerini kullandı.

Kayserisporlu futbolcu Tziolis de bugün mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyerek, "Kendi hatalarımızla golleri kalemizde gördük. Oyunda pozisyonlar bulduk. Maalesef bunlardan bir tanesini gole çevirdik. Adil olmayan bir sonuçla buradan ayrılıyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Slaven Bilic Kayserispor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title