Haberler

Beşiktaş-kayserispor Maçından Notlar

Beşiktaş ile Kayserispor Arasında Oynanan Turkcell Süper Ligi 17. Hafta Maçında, Siyah-beyazlılarda Cezası Sona Eren İbrahim Akın İlk 11'de Sahaya Çıktı.

Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan Turkcell Süper Ligi 17. hafta maçında, siyah-beyazlılarda cezası sona eren İbrahim Akın ilk 11'de sahaya çıktı.

Bursaspor ile yapılan 15. hafta maçında kırmızı kart gören ve Ankaraspor deplasmanında forma giyemeyen İbrahim Akın, 1 hafta aradan sonra takımdaki yerini aldı.

İbrahim Akın'ın takıma girmesiyle, Ali Tandoğan yedek kulübesine çekilirken, sağ kanatta Burak forma giydi.

Bu değişikliğin dışında geçen haftaki Ankaraspor maçı kadrosuyla sahaya çıkan siyah-beyazlılarda, kaleci Murat, Mehmet, Gökhan Güleç, Bobo, Ali Güneş ve Fahri yedek kulübesinde yer alan futbolcular oldu.

Bu arada ligin 11. haftasındaki Bursaspor karşılaşmasında köprücük kemiği kırılan Kayserisporlu Gökhan Ünal, uzun bir süre sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

Karşılaşmayı 20 bini aşkın sporsever izlerken, 100 kadar Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title