Haberler

Beşiktaş, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarının son maçında Kayserispor ile yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, yaptığı idmanın ardından kampa girdi.

Toplu ısınma hareketlerinin ardından bir süre pas çalışması yapan siyah beyazlılar, yarım sahada yaptığı taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından şut çalışması yaparak günü tamamladı. Tedavileri devam eden Gökhan Zan ve Delgado'nun yanı sıra sağ dizinde darbeye bağlı ödem ve ağrı bulunun Mustafa Doğan antrenmana katılmadı. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, bu üç oyuncunun yarınki karşılaşmada görev yapamayacağını söyledi.

Teknik Direktör Jean Tigana'nın idman sonrası açıkladığı kamp kadrosunda ise şu isimler bulunuyor:"Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Kleberson, Burak Yılmaz, Ricardinho, Nobre, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Serdar Kurtuluş, Ali Güneş, Koray Avcı, Bobo ve Mehmet Sedef"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title