Haberler

Beşiktaş Kabus Gördü

Turkcell Süper Lig'de Bu Sezon Sıkıntılı Günler Geçiren Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2 -1 Yenerek Rahat Bir Nefes Aldı.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı.

BJK İnönü Stadı'nda ağırladığı rakibini Nihat ve Bobo'nun ilk yarıda attığı gollerle mağlup eden siyah-beyazlılar, Ernst ve Ferrari'nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla 9 kişi tamamladığı maç sonucu puanını 15'e çıkarırken, Kasımpaşa 4 puanda kaldı.

-SON ANLARI HEYECANLI GEÇTİ-

Özellikle Ferrari'nin 87. dakikada kırmızı kart gördüğü pozisyonda, hakemin verdiği penaltıyı Kasımpaşa gole çevirince skor 2-1 oldu ve son anlar büyük bir heyecan içinde geçti.

Hakemin 5 dakikalık uzatmasıyla birlikte 8 dakika 9 kişi oynayan Beşiktaş, skoru koruyarak haftayı 3 puanla kapattı.

Beşiktaşlı taraftarlar, maç içinde yönetimi protestoya devam ederken, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e de kararlarından dolayı tepki gösterdi.

-BEŞİKTAŞ 3 FİRE VERDİ-

Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 3 puan alırken, 3 de fire verdi.

Maçta Ernst çift sarı karttan, Ferrari de bariz gol şansı olan futbolcuyu engellediği için doğrudan kırmızı kart görürken, Sivok, bu sezon 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Bu 3 futbolcu, gelecek haftaki Eskişehirspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Özellikle, haftalardır savunmanın göbeğinde oynayan Ferrari ve Sivok'un yokluğu, siyah-beyazlıları zorlayacak.

Bu arada, Beşiktaş'ta Ernst ve Ferrari bu sezon kırmızı kart gören ilk futbolcular olurken, siyah-beyazlılar aleyhine ilk penaltı da 9. haftada çalındı.

-BU SEZON İLK KEZ ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANDI-

Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Beşiktaş, bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazandı.

Denizlispor'un ardından Kasımpaşa'yı da mağlup eden siyah-beyazlılar, 9. hafta sonunda ilk kez üst üste 2 maçta 6 puan topladı.

Beşiktaş ayrıca, küme düşürülen Ankaraspor maçının da hükmen tescil edilmesiyle, son 3 lig maçını 9 puanla kapatmış oldu.

-NİHAT KAHVECİ ''SİFTAH'' YAPTI-

İspanya kariyerinin ardından Beşiktaş'a dönen Nihat Kahveci, siyah-beyazlı forma altında bu sezon ilk golünü kaydetti.

Milli futbolcu, 8. dakikada yerden bir vuruşla fileleri havalandırırken, takımını 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası teknik direktör Mustafa Denizli'nin yanına kadar koşan Nihat, sevincini hocasıyla paylaştı. Nihat ile birlikte siyah-beyazlı bütün futbolcular ilk golün sevincini Denizli ile sarmaş dolaş olarak kutladı.

Nihat, Beşiktaş formasıyla son golünü, İspanya'ya devre arasında gitmeden önce 2001-2002 sezonunda, 16 Kasım 2001 tarihinde Beşiktaş'ın Antalyaspor'u deplasmanda 4-1 yendiği maçta atmıştı. Nihat bu maçta 2 kez fileleri havalandırmıştı.

80. dakikada oyundan alınan Nihat, taraftarların alkışlarıyla yedek kulübesine gitti.

-YÖNETİME TEPKİ SÜRÜYOR-

Maç öncesinde yönetimi protesto etmeyen Beşiktaşlı taraftarlar, ilk yarıda takımlarının attığı gollerin hemen ardından ve özellikle ikinci yarı oynanırken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet ettiler.

BJK İnönü Stadı tribünlerinin yarısına yakınını dolduran taraftarlar, Nihat'ın golünün ardından hep birlikte ''Yeter Yıldırım Demirören'', Bobo'nun golünün ardından ise ''Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep'e başkan olsana'' diye tempo tuttu.

Taraftar tepkisi ikinci yarıda daha da arttı.

-''BÜTÜN TRİBÜNÜ TEMİZLESENE''-

Beşiktaşlı taraftarların Demirören'e tepkisi, Denizlispor maçının ardından Kasımpaşa karşılaşması sırasında da sürdü.

Taraftarlar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in hafta içindeki ''Tribünleri temizleyeceğim'' demecine atıfta bulunarak, ''Temizlesene, temizlesene bütün tribünü temizlesene'', ''Temizlesene, temizlesene, yaptıklarını temizlesene'' diye bağırarak tepkilerini koydular.

Demirören'e tepkilerini maçın ikinci yarısında artıran taraftarlar, ''Taraftar burada korumalar nerede?'', ''Beşiktaş bizimdir bizim olacak'', ''Şerefin varsa istifayı bassana'', ''Adam tutsana, adam tutsana, kavga edecek adam tutsana'', ''Kim gelirse gelsin, adam gibi gelsin, Beşiktaş'ımıza iyi şeyler versin'' diye bağırdılar.

-BOBO 100. MAÇINDA GOLLE BULUŞTU-

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı formayla çıktığı 100. lig maçında golle buluştu.

38. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü atan Bobo, bu sezon ilk kez fileleri havalandırırken, tam 152 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Bobo, siyah-beyazlı formayla son golünü, geçen sezon, 17 Mayıs 2009'da Beşiktaş'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 yendiği maçta atmıştı. Brezilyalı oyuncu, bu maçta 2 kez gol sevinci yaşamıştı.

-TRİBÜNDE BİRLİK MESAJI-

Denizlispor maçında protestolarla birlikte sık sık kavgaların yaşandığı Beşiktaş tribünlerinde, Kasımpaşa maçında aynı görüntülere rastlanmadı.

Siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar hep birlikte takımlarını desteklerken, zaman zaman, ''Her zaman her yerde hep beraberiz'' diye bağırdılar.

-KASIMPAŞA'NIN GOLÜ DÜDÜĞE TAKILDI-

Beşiktaş'ın attığı ilk golün ardından kaleci Rüştü dahil siyah-beyazlı bütün oyuncular, teknik direktör Mustafa Denizli'nin yanına giderek, gol sevincini yaşadılar.

Bu sırada Kasımpaşalı oyuncular santra yaparak, orta sahadan topu tek bir vuruşla Rüştü'nün boşalttığı Beşiktaş kalesine gönderdi, ancak maçın hakemi Hüseyin Göçek, başlama vuruşu için düdük çalmadığını bildirerek, golü geçerli saymadı.

Bu arada, numaralı tribünde, yedek kulübesinin hemen ardındaki Beşiktaşlı taraftarlar, Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'a, ''Hoca olsana, hoca olsana, milli takıma hoca olsana'' diye bağırdı. Deneyimli teknik adam bu tezahüratlara gülümseyerek yanıt verdi.

-KASIMPAŞA, BEŞİKTAŞ'I 15. MAÇTA DA YENEMEDİ-

Lig tarihinde Beşiktaş ile yaptığı 14 maçta da galip gelemeyen Kasımpaşa'nın bu özlemi 15 maça taşındı.

Bu maça dek Beşiktaş ile yaptığı 14 maçtan 11'ini yitiren, 3'ünde berabere kalan lacivert-beyazlılar, 15. randevuda da galibiyetle tanışamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title