Haberler

Beşiktaş-istanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beşiktaş, Kendi Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Golsüz Berabere Kaldı.

Beşiktaş, kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, maç sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kesin galibiyet için çıktıklarını, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Ligde kolay maç yok. İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi ve diri bir takım. İstanbul Büyükşehir Belediyespor hakederek puan aldı. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzde Fortis Türkiye Kupası'ndan sonra Fenerbahçe ile yapacağımız derbi maçı var. Biraz daha dinlenme fırsatı bulacağız. Fenerbahçe maçına kazanmak için

gideceğiz" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda yine başarılı olmak istediklerini belirten Öner, kupayı üst üste 3. kez kazanmak istediklerini söyledi. Öner, Fenerbahçe derbisinin ertelenme durumu konusundaki soruya ise, "Bu Futbol Federasyonu'nun bir kararı olur. Kolay bir karar olacağını sanmıyorum. Federasyonun bir programı var" şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ise, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan beraberliği futbolcuların fiziksel ve beyinsel yorgunluğuna bağladığını belirterek, "Kazanılan büyük zaferlerin ardından bu tür puan kayıplarını fiziksel ve beyinsel yorgunluğa bağlıyorum. Avrupa'da oynadığınız bu tür maçların ardından, biraz koşan ve iyi kapanan takımlar sizi zorlayabiliyor. 3 puanı almak istiyorduk. Liderlik hesapları yapıyorduk, ama olmadı. Karşılaşmada birkaç net pozisyonumuz vardı. Özellikle

Bobo'nun direkten dönen bir topu var. Artık bu maç geride kaldı, şimdi Fenerbahçe maçını düşünüyoruz" diye konuştu.

Ligde Fenerbahçe ile oynayacakları maçın ertelenmesinin her iki takım için de iyi olacağını ifade eden Engin, Türkiye'de futbolcuların 3 günde 1 maç yapma temposuna alışık olmadığını söyledi. Engin, "Her iki takım da derbi sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde önemli maçlara çıkacak. Her iki takım da 3 günde bir maç yapıyor. Bazıları 'Avrupa da 3 günde 1 maç oynuyor' diyebiliyor, ama biz Türkiye olarak bu tempoya hazır değiliz. Bu kadar üst düzeyde oynayan futbolcular Türkiye'de yok. Bir yıl önce ikinci ligde

oynayan futbolcu, bu sene Süper Lig'de yıldız adayı oluyor. Türkiye, şu anda 3 günde bir maç yapacak uzun maratona hazır değil" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado ise, yorgun oldukları için puan kaybettiklerini söyleyerek, "Liverpool maçından sonra biz de yorgunluk ortaya çıktı. Ama artık bu maçı geride bıraktık. Şimdi bizim için önemli olan Çarşamba günü oynayacağımız karşılaşma" dedi.

Bu karşılaşmada düşük pas yüzdesi ile oynayarak çok pas hatası yaptığının sorusuna Arjantinli yıldız Delgado, "Trabzonspor maçında da aynı arkadaşlarımla oynadım. O karşılaşmada pas yüzdem yüzde 90'lardaydı. Hiç kimse sahaya şunu yapayım, bunu yapayım diyerek çıkmaz. Futbol anlık bir olaydır. Biz hepimiz iyi niyetli sahaya çıkıyoruz. Bence böyle bir sorun yok" diye konuştu.

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Burak Yılmaz ise, İstanbulspor Büyükşehir Belediyespor maçına iyi konsantre olduklarını fakat gol bulamadıklarını belirterek, "Büyük maçlardan sonra bu tür maçlara konsantre olmak zor, ama bugün bu zorluğu yaşamadığımızı düşünüyorum. Bu maça konsantre olduk, ama gol bulamadık. 1 puan aldık, umarım bundan sonra bu tür puan kayıpları yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan ise, maçın 70. dakikasından sonra yorgunluğu hissettiklerini belirterek, "Yorgunluk üzerimize çökmeseydi, bu maçı koparabilirdik. Fakat olmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor da iyi oynadı. Onlar da gol pozisyonuna girdi, biz de girdik. Fakat karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Her 3 günde bir maç oynuyoruz. Bu nedenle kamplara erken giriyoruz. Bazen ailemizi bile görmediğimiz günler oluyor" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse ve defans oyuncusu Gökhan Zan da, maçlar üst üste geldiği için bir yorgunluk olduğunu dile getirerek, "Rakip de fizik olarak iyiydi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Kerim ise, galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirterek, "İyi oynadığımız bir karşılaşmaydı. Galip gelebilirdik. Gol pozisyonlarına girdik. Fakat rakibimizin de direkten dönen bir topu var. 1 puana razı olmak zorunda kaldık" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Mert Korkmaz da, deplasmanda ilk puanlarını aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Ligin başından buyana bütün takımlara karşı direnç gösterdik. Son dakikaya kadar mücadele eden, iyi oynayan bir ekibiz. Takım içerisinde iyi bir ortamımız var, iyi dostluklarımız var. Bununla birlikte ligde iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title