Haberler

Beşiktaş'ın Yıldızı Pepe Kartal Yuvası'ndan 10 Bin Liralık Alışveriş Yaptı

Güncelleme:

Sezon başında Real Madrid'den transfer edilen Pepe, profesyonelliği ile farkını bir kez daha hissettirdi.

Milli takım karşılaşmaları da dahil edildiğinde Beşiktaş'ın bu sezon en çok oynayan isimlerinin başında gelmesine rağmen Portekizli, Osmanlı maçında izne çıkmadı, forma giymeyi seçti.

SAHA DIŞINDA DA ÖN PLANDA

Sahanın yine en iyilerinden olan ve son dakikalarda attığı deparla mutlak bir golü önleyen 34'lük yıldız, sahada tam puan aldı. Pepe'nin öne çıktığı bir diğer nokta ise saha dışındaydı.

YAKINLARI İÇİN HEDİYE ALDI

Hafta başında bir Kartal Yuvası mağazasında alışveriş yaparken taraftarlarca fotoğraflanan yıldız futbolcunun, Beşiktaş ürünleri aldığı görülmüştü. Portekizli futbolcunun, yakınları için hediyeler aldığı ortaya çıktı.

Pepe, Osmanlı maçında misafir ettiği, ailesi ve arkadaşlarından oluşan gruba 10 bin TL'lik forma ve kulüp ürünü aldı. (Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (10)

kartal:

çekemeyen anten takabilir van persie de ortada pepe de ;)

24
2
yanıtYanıtla
simdi reklam:

10bin tl ile bu kadar reklam.

2
20
yanıtYanıtla
M:

Adamın reklama ihtiyacı mı var

yanıt21
yanıt1
CR7:

böyle reklama helal olsun denir en azından ekmeğini yediği suyunu içtiği parasını kazandığı ülkemizde Beşiktaş Mağazasından alış veriş yapıyor lütfen RESPECTED RESPECTED RESPECTED. . . , , ,

yanıt6
yanıt1
RONALDO:

Ceviz,fındık fıstık zeytin,zeytin yağı fahiş fiyatlarla halk kazıklanıyor ticaretini yapanlar krallar gibi yaşayıp birde şakır şakır yalandan çoluk çocuk ağlaşıyorlar,ithal ,ithal tek çözüm.

8
5
yanıtYanıtla
Ufuk abay:

Hadi lan

4
4
yanıtYanıtla
hamza poyraz:

bizim millet suratında iyilik olan insanı sever. . . sende onlardan birisin pepe. . .

4
2
yanıtYanıtla
..HADİİİ ALİBEYKÖY:

ulan renkli tırrıklar Beşiktaşı 3 senedir çekemiyorsunzu be yükselişe saygı duyun anten takın çekemiyorsanız

1
0
yanıtYanıtla
Sivas-58:

Ulan yabancı olup türkiyeye gelmek vardı avrupayı biz zengin ettik.

0
0
yanıtYanıtla
ömer özcan:

pepe doğubayazıta gelsen isakpaşa saraydan beraber kaçak çay içsek olmazım dünyaca ünlü bir fıtbplcuyu doğubayazıta görmek ne güzel olur çünkü bizler unutulmuşuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title