Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Marcelo Açıklaması

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Antonio Guedes Filho, siyah-beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Antonio Guedes Filho, siyah-beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, "İlk duygularım çok yoğun. Beşiktaş'ta olmaktan ötürü çok mutluyum. Transfer süreci çok hızlı gelişti. Maçtan eve döndüğüm bir vakitte menajerlerim bana ulaştı ve teklifi iletti. Olaylar çok çabuk gelişti. Ama en önemlisi, ben ve ailem bu transferden ötürü çok mutluyuz. Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Büyük bir kulüpten teklif gelince karar vermek kolaylaşıyor" diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medyadaki tepkilerinin kendisini çok şaşırttığını aktaran Marcelo, "Havalimanında beni karşılamaları çok etkileyiciydi. Bundan sonra sosyal medyayı kullanarak taraftarlarımızla iletişim kuracağım ve İstanbul günlerimi paylaşacağım" derken, Atiba Hutchinson'la konuşup gelmeden önce şehir ve kulüp hakkında bilgi aldığını aktardı.

"Türkçe öğrenmek istiyorum"

Beşiktaş'ın kadrosunda çok tecrübeli oyuncular bulunduğunu dile getiren Marcelo, "Ben birkaç dil biliyorum. Farklı liglerde oynadım ve başka diller öğrendim. Arkadaşlarımla kolayca anlaşmayı umuyorum. Daha sonra da Türkçe'yi öğrenmek istiyorum. Uluslararası bir kadromuz var. Aslında saha içerisinde futbolun dili bir. Çok konuşmaya gerek yok ama tabii ki aynı dili konuşmak işleri kolaylaştırıyor" şeklinde görüş belirtti.

Beşiktaş'ın Portekizli eski oyuncusu Hugo Almeida'dan da bilgi aldığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Sao Vicente'de, bir sahil şehrinde büyüdüm. Tatillerimde de denize kıyısı olan yerlere, sahil kasabalarına gitmeyi seviyorum. İstanbul'da deniz olması buraya adaptasyonumu hızlandıracaktır. Ailem burada benimle olacak. Çocuklarım şu anda Almanya'da okula gidiyorlar. İmkanlar doğrultusunda en kısa zamanda onları yanıma alacağım" ifadelerini kullandı.

"Katkı vermek için buradayım"

Beşiktaş'ın güçlü bir kadrosunun bulunduğuna dikkati çeken Marcelo, sözlerini şöyle tamamladı:

"Beşiktaş'a katkı vermek için buradayım. Diğer oyuncuların kalitesinin de farkındayım. Bu rekabet takımımıza faydalı olacaktır. Türkiye ligi oldukça zorlu. Çok kaliteli oyuncular var. Birçok oyuncuyu izleme imkanım oldu. Bu yeni tecrübe bana çok şey katacaktır. Taraftarlarımıza şu sözü verebilirim ki her koşulda bu formayı terletmek ve hakkını vermek için çalışacağım."

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title