Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Diatta İstanbul'da

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Lamine Diatta İstanbul'a Geldi. Senegalli Oyuncuya Taraftar Karşılaması Gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Lamine Diatta İstanbul'a geldi. Senegalli oyuncuya taraftar karşılaması gerçekleşmedi.

Diatta Beşiktaş için geldi

Senegalli oyuncu, öğlen saatlerinde İstanbul'a gelirken, önceki futbolcu transferinin aksine taraftar karşılaması gerçekleşmedi.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Diatta, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, İstanbul'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Çok sayıda gazetecinin kendisini karşılaması nedeniyle mutlu olduğunu belirten Senegalli oyuncu, “Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'deki futbolculardan Edu ve Cisse'yi tanıyorum. Fransa'da yaşadığım bölgede çok sayıda Türk arkadaşım var. Beşiktaş'a transferime bu arkadaşlarım da çok sevindi. Teknik direktörüm nerede görev verirse orada oynarım. Sakatlık konusunda ise bir sorun yok. Buraya başarılı olmak için geldim” diye konuştu.

DIATTA KONTROLDEN GEÇTİ

Senegalli savunma oyuncusuna Kadıköy'deki Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık testleri yapıldı.

Önce kan örneği alınan Diatta, daha sonra hastanedeki diğer servislerde kontrollerden geçti.

Diatta'nın yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.

DIATTA KİMDİR

Siyah-beyazlı takımın yeni savunma oyuncusu, 1.84 boyunda ve 32 yaşındaki Diatta, kariyerinin tamamını Fransa'da geçirdi. 1998-99'da Toulouse formasını giyen tecrübeli futbolcu, burada 25 maça çıktı ve aynı sezon Marsilya'ya transfer oldu. Ardından 5 sezon geçirdiği Rennes'e transfer olan Diatta, 1999-2000 ve 2003-04 sezonlarında Rennes'de 129 maça çıktı ve 9 gol kaydetti. Rennes'in ardından 2004-05'te Lyon'a transfer olan Senegalli futbolcu, Fransa devinde 32 maça çıktı. Diatta, bu takımla iki lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra 2006-07'de Saint-Étienne transfer oldu. Bu takımda 25 maçta görev alan ve bir de gol kaydeden Diatta, 2000 yılından beri de Senegal Milli Takımı'nda forma giyiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title