Haberler

    Beşiktaş'ın 'Vida'sı Çıktı

    Bayern Münih deplasmanında Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın atılmasıyla henüz 16. dakikada 10 kişi kalan Beşiktaş fark yemekten kurtulamadı: 5-0

    SERDAR SARIDAĞ - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Allianz Arena'ya çıkan siyah-beyazlı takım büyük hayal kırıklığına uğradı. Vida'ya çıkan kırmızıya rağmen iyi direnen Beşiktaş devre biterken Müller'i durduramadı. İkinci yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Kartal ; Coman, Müller ve Lewandowski'nin (2) golleriyle dağıldı, tur umudunu mucizeye bıraktı.

    Hiç şüphe yok ki Beşiktaş'ın şubat fikstürünün en önemli maçı Bayern Münih sınavıydı. Skor hiç önemli değil, bu maç her şekilde, siyah-beyazlı takıma ligde itici güç sağlayacaktır. Ama Vida'nın 16. dakikada gördüğü kırmızı kart, o an Quaresma'nın da yaptığı gibi, kafamızı iki yana sallamamıza neden oldu. Atiba'nın hatalı kısa pası ve Vida'nın hamlesi, takımın tüm psikolojik üstünlüğünü silip süpürdü.

    Halbuki o dakika kadar sahada hepimize umut veren bir Beşiktaş vardı. 10 kişi kaldıktan sonra bile, Vagner Love ile beraberlik şansını da yakaladık. Üstten auta giden topun, ağlara gitmesini umutla beklemiştik. İlk yarının sonlarına kadar etkili Bayern Münih ataklarına direnebildiği kadar direnen Beşiktaş, Müller'in 43. dakikadaki golüne engel olamadı. İlk yarıda bir başka önemli Bayern Münih hamlesi ise Robben'in oyuna girmesi oldu.

    İkinci yarıda 10 kişilik Beşiktaş'a karşı oynayan Robben takviyeli ev sahibi ekip, oyunu istediği gibi yönlendirdi. 50'de Lewandowski'nin serbest vuruşu direkten dönse de Kartal, ikinci golü 53'te Coman'dan yedi. Neredeyse tek kale oynayan Bayern Münih, üçüncü golü yine Müller ile buldu. 66'da 3-0 geriye düşen Beşiktaş, 10 kişi kaldığı için artık farkın açılmaması için mücadele ediyordu. Fakat 79'da Lewandowski'nin attığı gol, çoktan çeyrek finale çıkan Bayern Münih'i seyircisi önünde alkışlattırdı. Aynı oyuncu 88. dakikada attığı golle skoru da ilan etmiş oldu: 5-0.

    Rövanş maçı 14 Mart'ta

    Beşiktaş ile Bayern Münih arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşması 14 Mart Çarşamba günü oynanacak. Vodafone Park'ın ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bayern Münih Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title