Haberler

Beşiktaş'ın Taraftar Grubu Çarşı, Sosyal Medyadan Fenerbahçe'ye Teşekkür Etti!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, sosyal medyadan Fenerbahçe yönetimine teşekkür etti.

Süper Ligin ilk derbisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. Stadyum hınca hınç dolarken, siyah-beyazlı taraftarlar da 2 bin kişi ile takımlarını desteklemişlerdi. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, sosyal medyadan Fenerbahçe yönetimine teşekkür eden bir metin paylaştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kızlarını alarak Kadıköy'de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile derbiyi izlemesiyle başlayan iki takım arasındaki dostluk rüzgarları, bu teşekkür ile devam etti.

İşte o paylaşım:

Beşiktaş'ın Taraftar Grubu Çarşı, Sosyal Medyadan Fenerbahçe'ye Teşekkür Etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Çepni:

Şikenin kralını GS yaptı Ankaragücü maçını hatırlatma gerek varmi

22
9
yanıtYanıtla
CEMİL:

FENEV TARAFTARI DÜNYA FUTBOL LİTERATÜRÜNE GEÇMİŞ BAŞKAN SEBAYA KÜFÜR EDEREK GERÇEK KARAKTERİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR

10
15
yanıtYanıtla
........:

süleyman sebaya beşiktaş taraftarıda zamanında küfretti ne çabuk unuttunuz!!!!!!!!!

yanıt4
yanıt2
bztt:

ahmet dursun seba gitsin diyen fenerbahçe taraftarı değildi

yanıt4
yanıt2
1907:

ezeli ama ebedi dostluk kazandı inşallah böyle devam eder

22
1
yanıtYanıtla
yaw he he:

Adamlar teşekkür ederken bile iğneleyici konuşabiliyolar çok ilginç. Bizde Şenol güneşe teşekkür ederiz yeni bir filmde rol almadığı için. . .

14
8
yanıtYanıtla
BSG:

Nerenle okuyorsun bilmiyorum ama o satırlarda zerre iğneleme yok. Fenerbahçeye medeni bir şekilde Teşekkür ediliyor ve buda sana batıyor. Olay bu !!!

yanıt0
yanıt0
KSK li mesut:

Fetönün takımının taraftarları atlamışlar yine. Hayde kendi çöplüğünüze hayde. ...

6
16
yanıtYanıtla
oguzhan:

tenekeye bak 115 senelik takımı ''Fetön''ün takımı'' olarak adlandırıyor. cahil seni

yanıt9
yanıt4
paşa:

bunların hepsi ali koçun başarısı. illa futbolda başarı olacak diye birşey yok. zamanla oda olacaktır. ali koç ve fikret orman gibi başkanlar bu ülkenin futbol vizyonunu mutlaka değiştireceklerdir.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title