Haberler

Beşiktaş'ın Rakibi LASK Linz'in futbolcusu Samuel Tetteh, Vodafone Park'ın Zeminini Eleştirdi

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Beşiktaş'ın 1-0 yendiği LASK Linz takımının oyuncusu Samuel Tetteh, Beşiktaş'ın stadı olan Vodafone Park'ın zeminine isyan etti.

"GANA'DA BİLE BÖYLE BİR ZEMİN YOK"

Konuk ekibin Ganalı Futbolcusu Samuel Tetteh, ülke basınına yaptığı açıklamada, "2016 yılına kadar Gana'da oynuyordum, Her zaman arkadaşlarımla zeminlerden dert yanardık. TV'lerden maçları izleyip Avrupa zeminlerinde oynasak neler yapabileceğimizi anlatırdık. Ama bu akşam oynadığım bu stadın zemini gibi bir zeminde Gana'da bile oynamadım" sözlerini kullandı.

Beşiktaş'ın Rakibi LASK Linz'in futbolcusu Samuel Tetteh, Vodafone Park'ın Zeminini Ağır Eleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

Besiktasliyiz....:

Ulan bunlara burda 3 5 tane atamadınız yavallahi yazık...sesimdik böyle konuşurlar istetipinisiktim ganalisi

6
1
yanıtYanıtla
inciker:

yayınlanmış panpa çakmamış küfrü

yanıt1
yanıt0
çarşı:

sen hayatında böyle stat mı gördün zemin bozuksa bize de bozuk sanki her hafta taş toprak üstünde oynuyoruz

3
3
yanıtYanıtla
batasuna:

helal sana teteh. necibe 1.5 milyon avro. m.pektemege 1.5 milyon avro. yatacak yeriniz, sahada ciminiz yok.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam haklı. bizimkiler çim bakımını galiba top toplayıcılara yaptırıyor

5
0
yanıtYanıtla
HADİ LEN-2..!:

SEN ZEMİNİ BEĞENMEDİN DİYE 25 MİLYONLUK KARA KARTAL JAMİASI DA AĞALAYIP, ÜZÜLÜP HASTA OLACAK SANKİ. . ?

2
2
yanıtYanıtla
kişi:

haklı

3
1
yanıtYanıtla
FB:

Şenol Güneş kendi dedi zemin oyunumuzu etkiledi diye adam napsın. . . Zemin kötü kolla . . . Eziktaş.

2
2
yanıtYanıtla
FENEVBAHÇE:

YIRTIK DONDAN NE DİYE ÇIKTIN SEN LEN. . ?

yanıt0
yanıt1
FB:

NE MERAKLISINIZ YIRTIK DONDAN ÇIKANLARA , MİNNOŞ.

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title