Haberler

Beşiktaş'ın Rakibi Cska Teknik Direktörü Markov:"şansımız Sürüyor"

Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndaki Rakibi Cska Sofya'nın Teknik Direktörü Plamen Markov, Yarın Siyah Beyazlı Takıma Karşı Agresif Bir Futbol Oynayacaklarını Söyledi.

Beşiktaş`ın UEFA Kupası`ndaki rakibi CSKA Sofya`nın Teknik Direktörü Plamen Markov, yarın siyah beyazlı takıma karşı agresif bir futbol oynayacaklarını söyledi.

Sofya Armania Stadı`nda yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov, ilk maçta 2-0 galip gelen rakiplerinin önemli avantaj elde ettiklerini söyleyerek, ¨Ancak biz kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir futbol sergileyerek turu geçen taraf olmak istiyoruz. Rakibimize karşı fair play kuralları içinde agrezif bir futbol oynayacağız. Beşiktaş`ın gücünü biliyorum. ¨dedi.

Teknik Direktör Markov, futbolcularının gergin olmadığını da söyleyerek, ¨Sakat oyuncumuz yok. Son antrenmanı bugün yapıyoruz. Sahaya çıkacak ilk 11 i belirlemedim. Son antrenmandan sonra futbolcuların performansına göre sahaya çıkacak ilk 11 belirleyeceğim. Futbolcularım hangi takımın karşısında oynadıklarının bilincindeler. İstanbul`daki dezavantajımızı Sofya`da avantaja dönüştürmek için hiçbir neden yok.¨dedi.

¨TÜRKİYE`DE ÇALIŞIRIM¨

Basın toplantısında Türkiye`deki takımlardan teklif gelmesi halinde çalışabileceğini de kaydeden CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov, ¨Şu anda kulübümde sözleşmem var. Bu sözleşme bittikten sonra Türkiye`den bir teklif gelmesi durumunda neden olmasın.¨dedi.

Teknik Direktör Markov, futbolda her zaman şans olduğunu da ifade ettiği basın toplantısında, ¨Bu nedenle Beşiktaş`a karşı şansımız sürüyor. İddiamızı sürdürüyoruz. Zaten iddiamız olmasa yarın sahaya çıkmamamız gerekir. ¨şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title