Haberler
BBC

Beşiktaş'ın Rakibi Bayern Münih Oldu

İsviçre'nin Nyon kentinde Pazartesi günü yapılan kura çekiminde Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih oldu.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih oldu. İlk maç 20 Şubat'ta Münih'de, rövanşı ise 14 Mart'ta İstanbul'da oynanacak.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan hem de 14 puanla çıkan Beşiktaş İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimine seribaşı olarak katıldı.

Kura çekiminde Real Madrid Paris Saint-Germain ile Chelsea de Barcelona ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur karşılaşmalarının tarihleri 13-14-20-21 Şubat, rövanşlar maçlarının tarihleri ise 6-7-13-14 Mart.

Final maçı ise 26 Mayıs'ta Kiev Olimpiyat Stadı'nda.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri şöyle:

Bayern Münih'ten esprili kura paylaşımı

Son 16 turundaki eşleşme sonrası, Alman kulübü Twitter hesabından "Coming to Beşiktaş" (Beşiktaş'a Geliyoruz) mesajını paylaştı.

Siyah beyazlı kulübün gerçekleştirdiği transferler sonrası "Come to Beşiktaş" sloganı ile yaptığı paylaşımlara atıf yapan bu esprili mesaja ise kulüp başkanı Fikret Orman yanıt verdi.

Fikret Orman, "Mutlu olmaları lazım büyük bir kulüple oynayacaklar" dedi.

Orman, deplasmana taraftar götürmeme uygulamasının bu turda da devam edeceğini açıkladı.

BBC

Bayern Münih Beşiktaş İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Münihten bayern:

Hadi geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title