Haberler

Beşiktaş'ın Kiraladığı Ljajic, Ocak Ayında Torino'ya Dönüyor

Güncelleme:

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Adem Ljajic'i gözden çıkardığını, tecrübeli futbolcunun Ocak ayında Torino'ya döneceğini yazdı.

Son 1 yılda 36.5 milyon euro bonservis geliri elde eden ve 4.3 milyon euroluk bonservis harcaması yapan Beşiktaş'ta Pepe'nin ardından yaprak dökümü sürüyor.Kulübü ekonomik anlamda rahatlatmak için arka arkaya hamleler yapan Beşiktaş Yönetimi, Pepe'nin ardından Tolgay Arslan ve Quaresma ile ayrılık kararı aldı ve Babel ile de sözleşme görüşmeleri için masaya oturdu.

"TORINO'YA DÖNECEK"

Beşiktaş için asıl bomba iddia ise İtalyan basınından geldi. İtalyanlar, Beşiktaş'ın sezon başında 6.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiralanan Adem Ljajic'in Ocak ayında Beşiktaş tarafından gözden çıkartılacağını ve yeniden Torino'ya döneceğini iddia etti. Ekonomik olarak krizde olan Beşiktaş'ın 3 milyon euro maaş alan ve diğer oyuncular arasında rahatsızlık yaratan Adem Ljajic'i gözden çıkarttığını ve Torino'ya dönmesi için görüşmelere başladığını iddia eden Torino kulübüne yakın medya kaynakları, Torino teknik direktörü Walter Mazzarri'nin de Ljajic'in geri dönüşüne sıcak baktığını ifade etti.

BONSERVİSİ 6,5 MİLYON EURO

6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Adem Ljajic, Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamamış ve siyah-beyazlı forma altında çıktığı 16 maçta 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adem Ljajic Beşiktaş Torino Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

BJK:

Bu gidişle fenerle biz yarışacağız kümede kalmak için

18
3
yanıtYanıtla
baya:

YİNE NEDEN KRİZE GİRDİ BU TAKIM. GEÇEN YILLARDA KAZANILAN PARALAR NEREYE GİTTİ

10
0
yanıtYanıtla
Adanaliwolf:

Fenerbahce ligde kötü olabiler ama gün glecek diger klüplerde Ali Koc gibi yapacak yoksa hepsi batacak

2
4
yanıtYanıtla
eSkici:

Büyük takımlarda başarı olmaz ise o zaman mali çöküş başlar. Ali koçun hedefi PTT de şampiyon olup gelir elde etmek mi?

yanıt0
yanıt0
DEGO:

GİTSİN ÇOK İYİ OLUR. Bİ VAR Bİ YOK.

3
3
yanıtYanıtla
FB:

ÇÖP BEŞİKTAŞ

1
5
yanıtYanıtla
recep:

çok doğru hamleler bunlar, destekliyorum. q7-adriano-babel-love-lajiç-karius-roco-larin hepsi devre arası elden çıkarılmalı. yeni bir yapılanmaya gidilmeli. lig zaten kaybedildi, bu bir fırsattır. şenol hoca bu tükenmiş kadroyla başka daha fazlasını yapamaz. yetenekli gurbetçi gençler alınıp seneye hazırlanmalı

5
1
yanıtYanıtla
PARALAR NEREDE:

O KADAR OYUNCU SATILIYOR VE YERİNİ DOLDURACAK OYUNCU ALINMIYOR FİKRET ORMAN SATILAN OYUNCULARIN PARASI NEREDE NEREDE O ESKİ BEŞİKTAŞ!

3
1
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ:

DÜNYANIN EN EZ1K SPORMEDYASI TÜRKİYEDE BULUNUYOR MALASEF

3
0
yanıtYanıtla
yav he he:

son 1, 5 senedir takımda fazla ücret alan oyuncular ile almayanlar arasında problem vardı. hem bunun önüne geçmek hem yaşlı futbolculardan hem de maliyetten kurtulmak için bence yapılması gerekenleri yönetim yapmaya başlamış. gelir olmayan senede gider de olmaması külüp menfatine

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title