Haberler

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'a Son Teklifi: Yıllık 1,8 Milyon Euro

Güncelleme:

Beşiktaş, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'a yıllık 1,8 milyon euroluk teklifte bulundu.

Beşiktaş, ligdeki son maçında Alanyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada rakibiyle golsüz berabere kalırken forvet hattındaki sıkıntı iyice gün yüzüne çıktı. Karşılaşma boyunca 25 orta yapmasına rağmen sonuç alamayan, 9 şutun sadece 3'ünde isabet sağlayan siyah-beyazlıların ileri uçtaki yetersizliği keyifleri iyice kaçırdı. Sezon başında İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'yu Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr'a gönderen siyah-beyazlılar, İspanyol forvetin yerini dolduramadı.

Kadroda bulunan Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek gibi golcüler ligde geride kalan 15 maçta şu ana kadar toplam 6 gol atarken, genç Güven 2 kez fileleri sarstı. Gelinen nokta, ara transfer döneminde takıma forvet takviyesi yapılması zorunluğu olarak ortaya çıkarken, siyah-beyazlıların listesindeki isimlerden olan Burak Yılmaz ile yeniden temas kurdukları ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin, devre arasında kadrosuna katmak istediği oyuncuya son teklifini sunduğu belirtildi.

TRABZONSPOR'DAN 3,5 MİLYON EURO ALIYOR

Siyah-beyazlı yönetim, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak'tan bordo-mavili kulüpten alacaklarına karşılık bonservis sorununu kendisinin çözmesini istedi. Tarafların sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda karşılıklı olarak beklentilerini masaya yatırdıkları belirtildi. Trabzonspor'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Burak, sezon başına 3 milyon 550 bin Euro nakit ücret alıyor.

Siyah-beyazlıların ise oyuncuya sezonun ikinci yarısı ile gelecek sezonu kapsayan ve 2020-2022 sezonu için de opsiyon içeren bir sözleşme sundukları, yıllık ücret olarak 1.8 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Burak'ın düşünmek için süre istediği belirtilirken, teknik direktör Şenol Güneş'le çalışacak olmanın yanı sıra Avrupa'da oynama ihtimalinin bulunmasının da oyuncunun siyah-beyazlılara olumlu yaklaşmasında önemli etkenler olduğu kaydedildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin sürmesi bekleniyor.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Bob Marley Faruk:

30 yılllık emeğimin karşılığında devletten aldığım para 55 bin tl. Şu adamlara neden bu kadar para yağdırırlar bilmem. Ne yapıyorlar?

13
0
yanıtYanıtla
yiğit alp:

yazıklar olsun paraları barda pavyonda yiyiyorlar

10
1
yanıtYanıtla
bence:

Beşiktaşlı değilim ama. , hangi takım alırsa alsın, yazık olur o takıma, onun için yakmayın beşiktaş''ı

9
0
yanıtYanıtla
rezillik:

1 milyon bile çok. Trabzon''da oynamayan İstanbul geceleri varken hiç oynayacağını sanmıyorum bu adam adam olmaz bu saatten sonra bence.

8
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

fikret ve şenol bedava futbolcuya bayılırlar. caner gökhan tolga şimdide bu mal. getirin baba getirin ŞENOL TIRTI SONUNDA ESKI TRABZONA CEVIRDI TAKIMI . LAĞIMCI ŞENOL.

6
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BURAĞI ALACAK SPOR ADAMININ AKLINDAN ŞÜPHE DUYARIM. BAKINIZ BURAK GİTTİ TS. 3 ÇAM ÜCT ÜSTE FARKLI VE ÇOK ÜSTÜN OYUNLARLA RAKİPLERİNİ YENDİ VE ZİRVEYE YÜRÜYOR. BURAK FUTBOLCUYSA FATİH HOCADA TEKNİK DİREKTÖRDÜR.

8
0
yanıtYanıtla
mustafa:

sakın almayın bu yüzden bjk bırakırım

4
3
yanıtYanıtla
retin:

ya bunu hala isteyen takım varmı

6
0
yanıtYanıtla
misofirr:

hemen satın bu adamın olduğu yerde huzur olmaz

5
0
yanıtYanıtla
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Almayın bak sonra dedi dersiniz.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title