Haberler

Beşiktaş'ın Ailton Sıkıntısı Sürüyor

Beşiktaş'ın Ailton Çıkmazı Sürüyor. Son Üç Gündür Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Antrenman Yapan Brezilyalı Futbolcuyu Elinden Çıkaramayan Siyah Beyazlı Yöneticiler Son Olarak Bonservis Bedeli Olarak Belirledikleri 1,5 Milyon Euro'dan Da Vazgeçmek Üzereler. Ailton İçin Beşiktaş İle Temasa Ge...

Beşiktaş`ın Ailton çıkmazı sürüyor. Son üç gündür Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde antrenman yapan Brezilyalı futbolcuyu elinden çıkaramayan siyah beyazlı yöneticiler son olarak bonservis bedeli olarak belirledikleri 1,5 Milyon Euro`dan da vazgeçmek üzereler. Ailton için Beşiktaş ile temasa geçen kulüplerin bu ücreti fazla bulmaları görüşmelerin tıkanmasına sebeb oluyor.

Brezilyalı golcünün 33 yaşında olması ve son 1 yıldır gösterdiği performansın istenilen seviyede olmaması Beşiktaş`ın işini zora sokan sebebler arasında yer alıyor. Siyah beyazlı kulüp tarafından röportaj yasağı konan Ailton`un son gelişmeler karşısında ne tutum sergileyeceği de tam olarak bilinmiyor. Beşiktaş yönetiminin son olarak bonservis bedelinde 1 milyon Euro`ya kadar inebileceği ve bu sorununu en geç iki gün içinde çözüme kavuşturmak istediği öğrenildi.

Öte yandan siyah beyazlı yöneticiler Ailton`un yabancı kontenjanını doldurması sebebiyle de teknik direktör Jean Tigana`nın kadrosuna katmak istediği sol kanat oyuncusu transferi konusunda da sorun yaşıyor. Fransız teknik adamın kasetlerini izlediği Uruguay`ın River Plate takımında forma giyen Walter Lopez ve Fiorentinalı Martin Jorgensen için resmi bir teklif sunulamıyor. Tigana`nın bu iki oyuncu arasında Avrupa`da forma giymesi ve tecrübesinin daha fazla olması sebebi ile Jorgensen`e daha sıcak baktığı öğrenildi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title