Haberler

Beşiktaş İkinci Yarı Hazırlıklarına Antalya'da Başladı

Devre Arası Kampı İçin Dün Antalya'ya Gelerek Rixos Premium Otel'e Yerleşen Beşiktaş, Antalya'da İlk Çalışmasını Sabahleyin Otelin Sahasında Yaptı.

Devre arası kampı için dün Antalya'ya gelerek Rixos Premium Otel'e yerleşen Beşiktaş, Antalya'da ilk çalışmasını sabahleyin otelin sahasında yaptı.

Teknik Direktör Jean Tigana, antrenmanda Siyah-beyazlı futbolculara kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve neşeli oldukları dikkat çekti. Kulübün Başkanı Yıldırım Demirören'in de izlediği antrenmana hasta olan Delgado ile Brezilyalı oyuncu Kleberson katılmadı, sakatlığı bulunan Mustafa Doğan ise düz koşu yaptı. Uçağı kaçırdığı için İstanbul'a gelemeyen Brezilyalı oyuncu Kleberson'un bugün akşam Antalya'ya geleceği ve yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Sakatlığı geçen Gökhan Zan ise, Antalya kampının ilk gününde takımla birlikte çalıştı. Antrenman sonunda basın mensuplarına kamp çalışmalarını değerlendiren Gökhan Zan, kampın iyi başladığını ve Ankaragücü maçına kadar takımın hazır hale geleceğini söyledi. Ağır bir sakatlık geçirdiğini ve bu durumunun her gün daha iyiye gittiğini söyleyen Gökhan Zan, "Sakatlığım büyük ölçüde geçti. İkinci yarı takımdaki yerimi almak istiyorum. Bana verilen çalışmaları eksiksiz yapmaya çalıştım. Antalya kampının bana ve Beşiktaş'a çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Öte yandan yılbaşı ve bayram tatilini Antalya'da Beşiktaş'ın da kamp yaptığı Rixos Otel'de geçiren Başkan Yıldırım Demirören, sabah yapılan antrenmanı oğlu ve kızıyla birlikte izledi. Antrenman öncesi Teknik Direktör Tigana ile de bir görüşme yapan Başkan Demirören, daha sonra sahadan ayrıldı.

12 Ocak tarihine kadar çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan Beşiktaş, kamp çalışmaları kapsamında Efes Cup Turnuvası'na katılacak. Siyah beyazlı takım, turnuvada ilk maçını 8 Ocak'ta Bundesliga takımlarından Werder Bremen ile oynayacak.

(AT-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title