Haberler

Beşiktaş Idari ve Mali Genel Kurulunda Ihraç Oylamasında Gerginlik Yaşandı

Beşiktaş idari ve mali genel kurulunda ihraç oylamasında gerginlik yaşandıBeşiktaş Genel Kurulu karıştıBeşiktaş Kulübü'nün 2016 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda istenmeyen olaylar çıktı.

Beşiktaş idari ve mali genel kurulunda ihraç oylamasında gerginlik yaşandı

Beşiktaş Genel Kurulu karıştı

Beşiktaş Kulübü'nün 2016 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda istenmeyen olaylar çıktı. Üyelikten çıkarılma konusunda yaşanan oylamada genel kurulda arbede çıktı.

Yapılan oylama sonrası Fikret Orman'a hakaretten disiplin kuruluna sevk edilen 3 üye Ahmet Gelberi, Ozan BİBER ve Okan Başaran üyelikten oybirliği ile çıkartıldı. İtirazlar ve tartışmalar salonu bir anda gerdi.

Başkan Orman da bu arbededen sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi

Benimle alakalı hakaret vari konuşmalar yapan gelsin yüreği varsa yüzüme konuşsun. O arkadaşların attığı tweetler ortada. Bana gelip demogoloji yapmasın. Gitsin onları çocuklara anlatsın. Burada kimse kimseyi kandırmasın. Fenerbahçeli, Galatasaraylı kongre üyeleri var diyorlar bana isim versinler. Öyle atarak olmaz. Bana küfür edenlere lafım benim ailem, çocuklarım yok mu Ben bu arkadaşların üyelikten çıkmasını istiyorum dedi.

Yapılan oylama sonrası Fikret Orman'a hakaretten disiplin kuruluna sevk edilen 3 üye Ahmet Gelberi, Ozan BİBER ve Okan Başaran üyelikten oybirliği ile çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title