Haberler

Beşiktaş'ı Deviren Vestel'de Hedef Trabzon Ve Galatasaray

Vestel Manisaspor, İlk Maçında Süper Kupa Galibi Beşiktaş'ı Tek Golle Dize Getirip Sezona Üç Puanla Başlamanın Sevincini Yaşıyor.

Vestel Manisaspor, ilk maçında Süper Kupa galibi Beşiktaş`ı tek golle dize getirip sezona üç puanla başlamanın sevincini yaşıyor.

İlk üç haftada üç büyük takımla karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Haluk Çubukçu, ``Beşiktaş engelini kayıpsız geçtik. Bu hafta deplasmanda Trabzonspor, ardından da kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçlarını kazanıp üçte üç yapmak istiyoruz`` diye konuştu.

Galibiyeti aşırı sıcağa rağmen tribünlere koşup takımlarına destek veren taraftarlara armağan ettiklerini dile Başkan Çubukçu şöyle devam etti:

``İyi bir ekip kurduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Son derece yetenekli gençlerimiz ve onlara ağabeylik yapan tecrübeli oyuncularımız var. Bu kadronun Vestel Manisaspor`u Avrupa`ya taşıyacağına inanıyorum. Beşiktaş maçı bunu gösterdi.``

Bu arada Vestel Manisasporlu futbolcular, kulübün vereceği galibiyet priminin yanı sıra işadamı Sait Türek`in 50 bin YTL tutarındaki ödülünü almaya da hak kazandılar. Karşılaşma öncesi bu maçı kazanmaları halinde futbolculara 50 bin YTL prim vereceğini açıklayan Yonca Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Türek`in çeki yarın kulübe göndereceği bildirildi.

Öte yandan Beşiktaş karşılaşmasında sağ üst adalesindeki sakatlığı nükseden kaleci Bülent Ataman`ın yarın MR`ı çekicek. Tecrübeli kaleci uzun süredir şikayetçi olduğu ağrılarının bu maçta arttığını, kesin durumun doktor kontrolünden sonra ortaya çıkacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title