Haberler

Beşiktaş, Hazırlık Maçında Duısburg'u 1-0 Yendi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, Wüstenrot Cup 07 turnuvasında karşı karşıya geldiği Alman ekibi Duisburg'u, Batuhan Karadeniz'in 87. dakikada attığı golle 1-0 yenerek finale yükseldi.

Leogang'a bağlı Zeel Am See bölgesindeki Alois-Latini Stadion'da oynanan maça gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve futbol şube sorumlusu Celal Kolot da izledi. Siyah-beyazlılar, Duisburg'u 87. dakikada genç futbolcu Batuhan Karadeniz'in golü ile 1-0 yenerek, turnuvanın ilk maçında Budejovice'yi 2-1 yenen Dinamo Bükreş'in finaldeki rakibi oldu. Final karşılaşması 20 Temmuz Cuma günü TSİ 19.00'da oynanacak.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, maç sonrasında yaptığı açıklamada, şu anda takım olarak tam hazır olmadıklarını, ama iyi yolda olduklarını belirtti. Kolot, "İki gencimizden bir tanesinin golü hazırlayıp, diğerinin golü atması beni çok mutlu etti. Lige hazır olmaya çalışıyoruz. Forvette Burak, Nobre ve İbrahim Akın sakat. İleriye bir adam daha alacağız. Bu mevkide bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" dedi.

Transfer çalışmaları için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Kolot, "Her an iki futbolcu getirebiliriz. Fakat, acele etmeye gerek yok. Bizi Şampiyonlar Ligi'nde gururla taşıyacak futbolcu almak istiyoruz. Çok isim var. Belli olmadan isim açıklamak istemiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da takımının Duisburg karşısındaki performansından memnun kaldığını belirterek, "Özellikle maçın ilk yarısı bizim adımıza çok olumlu geçti. Birçok gol pozisyonu ürettik ve rakibe fazla pozisyon vermedik. İkinci yarıda, oyuncu değişiklikleri sebebiyle tempomuz düştü. Maçın son bölümünde fiziksel olarak iyi durumda olduğumuzu gördük. Rakibe karşı üstünlüğümüzü sağladık. Hem gol bulduk hem de pozisyon ürettik. Bu maçlarda; fiziksel olarak takımın hangi seviyede olduğunu, yeni

oluşacak sistemin, oyun anlayışının nereden nereye geldiği, bir önceki maçtan üstüne bir şeyler koyduğumuz şeyler var mı, bunları görmeye çalışıyoruz. Sonuçta Beşiktaş takımı, antrenman maçı dahi olsa her oynadığı maçı kazanmak zorunda. Bugün de kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Duisburg karşısında galibiyete taşıyan golü kaydeden genç futbolcu Batuhan Karadeniz de, gol attığı için çok mutluğu olduğunu ifade ederek, "İnşallah, bu golün nicelerini atmak nasip olur. Beşiktaş'ın önü her zaman aydınlık. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. 10 dakika girdim ve gol atacağımı biliyordum. İçime doğdu. Gol için çabaladım ve Aydı'nın da büyük payı vardı. Aydın ile göz göze geldik. Beni güzel bir asistle topla buluşturdu. Onu da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Fransız futbolcu Cisse ise takımı tanımak için bu maçların kendisine büyük yardımcı olduğunu söyleyerek, "Çok iyi çalışıyoruz. Fizik olarak da yükselişe geçtik. Bu tip maçlarda kaybetmemek çok önemli. Biz de bunu başarıyoruz. Topla çok iyi oynayan bir takıma geldiğimi biliyorum. Beşiktaş, benim de sevdiğim tarzda futbol oynuyor. Bazen defansif yönde ufak tefek aksaklıklarımız oluyor. Bu tip aksaklıkları da kapamak beni çok mutlu ediyor. Çünkü, ben bunun için buradayım" ifadelerini kullandı.

Kaleci Hakan Arıkan, hazırlık maçlarında sonuçtan çok performansın önemli olduğunu belirterek, "Hazırlık dönemindeyiz ve galibiyet ya da mağlubiyetten çok maçlardaki performansımız bizim için önemli. Galip gelmek tabi ki isteriz. Bu maçta takım olarak çok iyi performans sergiledik. Bu performansımız daha da artacaktır. İnşallah lige çok iyi bir şekilde gireceğiz. Kalede güzel bir rekabet var. Rekabet ortamında kim daha iyi olursa o oynar. Biz kendi çalışmalarımıza bakacağız" dedi.

(BD-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title