Haberler

Beşiktaş, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'inin 19. Haftasında Karşılaşacağı Gaziantepspor, Maçının Hazırlıklarını Basına Kapalı Gerçekleştirdiği Antrenmanla Sürdürdü.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'inin 19. haftasında karşılaşacağı Gaziantepspor, maçının hazırlıklarını basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda siyah-beyazlı oyuncuların, pas çalışmasının ardından taktik organizasyonlar üzerinde durduğu, idmanın küçük sahada yapılan çift kale maçla sona erdiği açıklandı. Günün tek antrenmanında uzun bir sakatlığının ardından Mustafa Doğan'ın takımla çalıştığı, Kleberson'un ise takımdan ayrı çalıştığı bildirildi. Bu arada antrenmana sakatlıkları ve hastalıkları bulunan Ali Güneş, Fahri, İbrahim Akın, Nobre, Gökhan Zan ve Bobo katılmadı.

Geçirdiği akut faranşit rahatsızlığı sebebiyle bugün saat 12.00'de yapacağı basın toplantısını iptal eden ve sabah yapılan antrenmana katılmayan Bobo'nun yapılacak tedavisinin ardından, Gaziantepspor kafilesinde yer alacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur yaptığı açıklamada Brezilyalı oyancunun bügün dinlendirileceğini, maç gününe kadar da tedavisine yoğun bir şekilde devam edeceğini ve kendini iyi hissetmesi halinde Gaziantepspor'a karşı forma giyebileceğini belirtti.

Optur ayrıca, sakat oyunculardan Kleberson'un yarınki çalışmada takımdaki yerini alacağını belirterek, ''Kleberson'un yarınki idman sonrası kafileye dahil edilip edilmeyeceğine karar verilecek. Ali Güneş ve Fahri ise hafta sonu yapılacak maçta oynamayacaklar. Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Nobre, sol üst adalesinde ağrılar bulunan İbrahim Akın ve boyun kaslarında spazm meydana gelen Gökhan Zan ile ilgili karar ise yarın verilecek'' diye konuştu.

Beşiktaş yarın saat 11.00'deki son çalışmasının ardından, saat 17.25'te Atatürk Havaalanıdan haraket ederek Gaziantep'e gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title