Haberler

Derbide Beşiktaş, Evinde Galatasaray'ı Tek Golle Devirdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi.

EREN'İN ELİNE ÇARPTI, BEŞİKTAŞ PENALTIDAN ATTI

Maça iyi başlayan Beşiktaş aradığı golü de çok geçmeden buldu. 17. dakikada Hakem Cüneyt Çakır, VAR incelemesi sonrası 15. dakikada siyah-beyazlı ekibin kullandığı çift vuruşta, barajdaki Eren Derdiyok'un meşin yuvarlağa koluyla müdahale ettiğini belirledi ve penaltı noktasını gösterdi. 18'inci dakikada penaltıda topun başına geçen Ljajic, topu ağlara gönderdi. Ljajic üst üste 2. maçında da gol atarken, Galatasaray kalesinde gördüğü son 10 golün altısını penaltıdan yemiş oldu.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

20. dakikadan sonra oyunda dengeyi dağlayan Galatasaray uzun toplarla etkili olmaya çalıştı ama bunlarda da başarılı olamadı ve ilk devre 1-0 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi.

CÜNEYT ÇAKIR PENALTI VERDİ, SONRA İPTAL ETTİ

İkinci yarıda oyun dengedeydi. İki takım da orta sahayı hızlı geçmeye çalıştı. 69. dakikada Cüneyt Çakır, Necip'in Onyekuru'ya müdahalesine penaltı dedi, ancak VAR incelemesinden sonra Nijeryalı oyuncunun topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltıyı iptal etti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Galatasaray'ın çabası sonuç vermedi ve mücadele 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. 2018'in son derbisini kazanan Beşiktaş, böylece 24 puana yükselip ezeli rakibini averajla geride bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (54)

AB:

var sistemi olmasa, Cimbom geçmiş yıllarda bir çok örneği olduğu gibi haksız bir şekilde bir derbi galibiyeti alacaktı, futbolda var adaleti yerine getirince, hakemin es geçtiği penaltı kazanıldı, yine hakemin tereddüt etmeden verdiği penaltı haklı bir şekilde iptal oldu.

12
4
yanıtYanıtla
yalakalar:

senin takımın başına gelince bu kadar adaleti savunacakmısın çok merak ediyorum

yanıt1
yanıt2
ADANALI:

vicdanınla adaletinle vidanın erene ceza sahası içinde dalmasını, medelin ikinci sarıdan kırmızı görmesi gerektiğini, çift vuruş olmadığını adam yere kafa uzatıyor bunları neden söylemiyorsun sana VAR herkese olsun

yanıt1
yanıt2
al sana yorum:

TFF:1 - GS:0

6
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

. . . VE HATTA GİT EVİNDE FATİH HOCA TORUNLARINLA İZLE. NE TAKDİK NE TEKNİK 42 BİN SEYİRCİYLE ANTRENMAN YAPIP GAZ VERMEKLE OLMUYOR BU İŞLER BİLADER. FENER MAÇINDA SENİN HATANLA 2-0 DAN 2-2 YE GELDİK SONRA SUÇU BAŞKALARINA ATACAĞIM DİYE TAKIMI YAKTIN VE ARTIK TOPARLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. HERKESİN BİR DEVRİ VAR SENİNKİDE BURAYA KADARMIŞ GİT ARTIK.

6
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

Gardaş onca haksızlığa sabrettiler önce hatta fenerin beşiğin en küçük hatada ağlamasına rağmen bize yapılan hatalarda hep itidalli olundu ama bir yere kadar kaç haftadır VAR a rağmen kasıtlı yapılan hataları hadi karşı takım fanatik at gözlüklü taraftarları görmüyor siz bari yapmayın. Resmen haftalardır doğranıyor GS. Süper kupa maçında başladı bu daha ligin başında. GS okadar eksiğe cezalıya rağmen yine diğer takımlardan iyi top oynadı.

yanıt2
yanıt2
ŞAPKACI:

ADANALI HEMŞERİM; BU ARADA MERSİNLİYİM, TAMAM ELBETTE FEDERASYON BÜNYESİNDE HAKEMLER BİZİ YAKTI DA BU SEZON BAŞINDAN BERİ GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DÜŞÜŞ VAR TAKIMDA. EN UFAK HAREKETTE FUTBOLCULARIN SAKATLANMASI ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇLARDA SKORU TUTAMAMAMIZ, İLK GOLÜ YEYİNCE DAĞILMAMIZ VE TAM KADRO OYNARKEN TS. YE TOP BİLR OYNAYAMADAN 4-0 YENİLMEMİZ, DÜŞMÜŞ AKHİSARDAN FARK YEMEMİZ VE 2-0 DAN 2-2 YE FENERE YAKALANMAMIZ VE HOCAMIZIN TAŞKINLIK YAPIP HERKESLE PAPAZ OLMAMIZ BURALARA GETİRMEDİMİ BİZİ. . .

yanıt5
yanıt1
ADANALI:

HAKLISIN GARDAŞIM

yanıt1
yanıt0
EN BÜYÜK CİMBOM:

VAR geldi mertlik bozuldu, futbolun zevki kalmadı, hatalar olmayınca ne zevki kalıyor ki, hiç oynamadan güçlü olana 3 puan verin olsun bitsin

1
7
yanıtYanıtla
majestro8:

var olmayınca da ağlıyorsun 3 puan gitti diye. allah yüzünüzegüldü de var geldi. herşey şeffaf artık

yanıt2
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title