Haberler

Beşiktaş, Galatasaray Derbisinin Hazırlıklarını Sürdürdü

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

ŞEN OLA SCHUSTER ŞEN OLA

ALMAN TEKNİK ADAMIN BUGÜN YAPILAN ANTRENMANDAKİ NEŞELİ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

SAKAT OLAN QUARESMA SCHUSTER'İN VE TEKNİK EKİBİN NEŞESİNE ORTAK OLDU

SAVUNMA OYUNCUSU ERSAN'IN DERBİ MAÇTA FORMA GİYİP GİYEMEYECEĞİ NETLEŞMEDİ

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk yarım saati basın mensuplarına açık olan antrenmana sakatlıkları süren Quaresma, Ferrari, Ekrem, Bobo, Rüştü, Ersan ve Nihat katılmadı. Ağrıları bulunan Ernst ve Aurelio dinlendirildikleri için çalışmada yer almadılar. Bu iki oyuncunun derbi maçında görev yapabilecekleri kaydedildi.

Ayrıca Konyaspor maçında sol üst adalesinde ağrı ve ödem oluşan bu nedenle de karşılaşmayı tamamlayamayan Ersan'ın tedavisinin sürdüğü açıklandı. Genç futbolcunun Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağının belli olmadığı dile getirildi.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, takım halinde yapılan ısınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Yarım sahada taktik çalışmalar, alan savunması, dar alanda top kontrolü, pas ve kanat çalışmaları yapan siyah-beyazlı oyuncular antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Öte yandan antrenmanın ilk bölümünde teknik heyetin bulunduğu bölgeye gelen Quaresma bir süre antrenmanı takip etti. Ayrıca Schuster ve yardımcılarının antrenmanın basına açık olan bölümünde çok neşeli oldukları dikkat çekerken, Quaresma'nın da yanlarına gelmesi ile daha da neşelendikleri görüldü. Futbolcuların koşu çalışması yaptığı sırada Alman teknik adam, teknik ekibi ve Quaresma ile şakalaşrak neşe içinde çalışmayı takip etti.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 10.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title