Haberler

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un Maçlarının Yayıncısı Belli Değil

Güncelleme:

Bugün Avrupa Ligindeki ilk karşılaşmasına çıkacak Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarpor'un maçlarını hangi kanalın göstereceği belirsizliğini koruyor.

Avrupa Liginde yayıncı belirsizliği sürüyor. Beşiktaş'ın Norveç ekibi Sarpsborg, Akhisar'ın Rus ekibi Krasnodar ve Fenerbahçe'nin Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb maçlarını hangi kanalın yayınlayacağı hala belli değil.

TRT, MALİYET NEDENİYLE VAZGEÇMİŞTİ

Bilindiği üzere Milli maçları satın alan TRT, Şampiyonlar Ligi yayın haklarından maliyeti nedeniyle vazgeçmişti. BeIN Sports'un 3 karşılaşmayı da yayınlamak için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

GALATASARAY MAÇININ YAYINCISI SON ANLARDA BELLİ OLMUŞTU

Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde oynadığı Lokomotiv Moskova karşılaşması da maçın başlamasına az bir zaman kala beIN Sports'tan yayınlanacağı açıklanmıştı.

Beşiktaş maçı saat kaçta?

Beşiktaş-Sarpsborg: 19:55

Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe: 22:00

Akhisarspor maçı saat kaçta?

Akhisarspor-Krasnodar: 19:55

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Krasnodar Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Komedi:

Böyle bir komedi hiç bir yerde yok. Ülkeyi temsil eden futbol takımlarının maçlarını izleyemiyorum. TRT ye elektrikten kesilen yüzdelik gidiyor nerede bu paralar. Vatandaşa faydan yoksa sen ne işe yararsın. Diğer kanallar özel almaması normal fakat TRT maçları mecbur yayınlamakta.

32
1
yanıtYanıtla
Ali basgil:

Aynen. Sacmalik

yanıt8
yanıt1
MEHMET T:

AVRUPA MAÇLARI TAMAMEN ÜCRETSİZ OLMALIDIR. SEBEBİ MİLLİ BİR MÜCADELEDEN BAHSEDİYORUZ ÜLKE PUANI İÇİN MÜCADELE VERMEKTEDİR TAKIMLAR LÜTFEN SPOR BAKANIMIZ DEVREYE GİRMELİDİR.

26
0
yanıtYanıtla
XYZ:

ahlaksızlıgın adı şifreli paralı kanal olmuş

yanıt14
yanıt0
Tarafsız:

Elektrik faturalarından TRT katkı payı toplayan TRT mi yayın maliyetini yüksek buluyorsa TRT nin mantığı hizmet odaklı değildir.

24
0
yanıtYanıtla
tlh:

okuduğum en mantıklı yorum

yanıt0
yanıt0
bidahaaa:

TRT ( Türkiye Rodyo Televizyon Kurumu ) açılımı bu ise maçıda vermeli her takım sonuçta bizi (türkiyeyi) temsil ediyor. BİZ OLMAK LAZIM SAYIN TRT

21
0
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Bir fenerbahçe li olarak. Galatasaray maçını tüm türkiye ce izlemiş gurur duymuştuk. Umarım bu maçları da şifresiz herkes izler ve tekrar gururlanırız. Konu renkler değil Türkiye. Hep destek tam destek. Ezeli rekabet. Ebedi dostluk. ...

19
0
yanıtYanıtla
SON KALE:

Ayn hiçbi işe yaramayan arap islam ülkesi gibi olduk paralı şifreli kanallar bütün spor kültürümüzü ve futbolu öldürdü inşallah iki yakaları bir araya gelmez başları beladan kurtulmaz

19
0
yanıtYanıtla
fb li:

maçları trt almalı kesinle herkes izlesin diye. her şey şifreli ve para ile olacaksa bir maç zevkimiz vardı onuda izlemeyelim

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title