Haberler

Beşiktaş, Fenerbahçe Maçına Çıkmama Kararını Görüşüyor

Güncelleme:

Beşiktaş Yönetimi, 57. dakikadan itibaren oynanmasına karar verilen Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkmama kararını görüşmek üzere toplandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçının yarıda kaldığı dakikadan itibaren seyircisiz olarak oynatılmasına karar verildi. 3 Mayıs'ta oynanacak derbi öncesi Beşiktaş yönetimi, maça çıkmama kararını görüşmek üzere Divan Kurulunu topladı.

Başkan Fikret Orman, Divan Kurulu'nda şu açıklamalarda bulundu:

"Verilecek karar Fikret Orman yönetiminin değil, Beşiktaş camiasının verdiği karar olmalıdır. Niye seyircisiz maça devam ediliyor? Doğal afet yok, bir şey yok. Maç neden tatil edildi? Maç neden kaldığı dakikadan devam edecek? TFF'nin derbiye dair aldığı karar hiçbir hukuk temeline dayanmamaktadır"

KARAR BU AKŞAM AÇIKLANACAK

Beşiktaş Divan Kurulu'ndan maça çıkılmaması yönünde tavsiye kararı çıktı. Beşiktaş yönetimi son kararı bu akşam açıklayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

adanalıyazz:

aliştınız hakem ve masa oyunları ile şampiyon olmaya ya

10
10
yanıtYanıtla
Cart curt:

Mecbur cıkacaksınız tırtlar

10
10
yanıtYanıtla
murat:

korkma korkma acımayacak böyle kaçarak kurtulamazsınız yemiyomu FB karşısına çıkmak ama doğru kaç sene oldu yenile yenile sizide anlamak lazım allahın 8 5 likleri

6
7
yanıtYanıtla
yiğit:

geçen maçta 3-1 i yiyen kimdi.

yanıt1
yanıt0
BURASI ER MEYDANI; TİYATRO SALONU DEĞİL.:

ALLAH AŞKINA GELİPTE FENERİMİ YORMAYIN. MAÇA GELMEK ADAMLIK VE YÜREK İSTER. KADIKÖY ER MEYDANIDIR TİYATRO MEYDANI DEĞİL

4
7
yanıtYanıtla
selim:

Biliyoruz o er meydanını etekli erlerin meydanı orası

yanıt1
yanıt0
Faruk Mobil-IOS:

Çıkmayın federesyon federesyon değil feneresyon mübarek fener şike yapar Tüpçü örter üstünü

7
4
yanıtYanıtla
tff istifa:

Beşiktaşta bu aciz yönetim olduğu sürece daha çok hakkı yenecek kartalın. Yazıklar olsun ülkede adalet ölmüş. Hırsızın hiçmi suçu yok. Verdikleri cezaya bak 3 maç seyircisiz. Yani seneye ziraat kupası liginde uşakspor, cizrespor gibi takımlarla oynayacağı maçlar seyircisiz. Komedi gibi.

5
2
yanıtYanıtla
Haktan:

maça çıkmama kararını görüşmek skandal bir görüşmedir. mete kalkavan kuyuya 1 taş attı. 1 hafta geçti, 40 akıllı bu taşı kuyudan hala çıkaramadı. türkiye''de oynanan olaylı maçlar yıllarca devam etti. hiçbiri tatil edilmedi.

4
2
yanıtYanıtla
recep:

bjk maça cıkmamalı tarih bu adaletsizliği maça neden çıkılmadığı sorusuyla vermeli. .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title