Haberler
Güncelleme:

Beşiktaş'ın 35 maçlık serisi bitti

Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ın, evindeki 35 maçlık gol atma serisi de sona erdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

YAŞLI:

EYİ OLDU LAA. BİRAZ ŞIMARMIŞLAR İDİ

5
0
yanıtYanıtla
Tt:

Boş yapma kardesım bı maç yenıldık dıye bişey olmaz bize

yanıt0
yanıt2
xx:

bu hafta kuslar hava almaya havalandi

3
1
yanıtYanıtla
ww:

KEDİGİL YERLERDE SÜRÜNMEKTEN HAVADAKİLERLE HALA İLGİLENEBİLİYONMU KOMİK OLMUŞSUN :))))))))))))))))

yanıt2
yanıt2
ALİCAN:

DİABY VE GÜVEN YALÇIN FUTBOLCU MU? İKİSİNİ DA HALI SAHADA TAKIMIMA ALMAM AMA BEŞİKTAŞTA OYNUYORLAR?HEM TAKIM ARKADAŞLARINA HEM TAKIMLARINA İHANET EDİYORLAR. GÜVEN GENÇ FUTBOLCU FİLAN DEMEYİN 40 YAŞINDAKİ GİBİ OYNUYOR?

4
0
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

YAŞAR KEMAL UĞURLU 3 PENALTIMIZI BİLEREK VERMEDİ. Y.K.UĞURLU,HALİ ÖZKAHYA, FIRAT AYDINUS,ALİ PALABIYIK,ÖZGÜR YANKAYA,ÜMİT ÖZTÜRK BUNLARI MAÇLARIMIZA İSTEMİYORUZ. KÜFÜR YESİNLER DİYE BİLEREK YAPIYOR TFF VE MHK

2
1
yanıtYanıtla
BEhcet:

Malatya bitirir hepsi bu

3
0
yanıtYanıtla
Ali:

Gülme komşuna gelir başına GSye gülenler puan alamadı Hahahahaha

3
0
yanıtYanıtla
ÜST DÜZEY:

Diaby dokununca dökülen yıkılan hali ile Beşiktaşta kendisine yer bulması çok düşündürücü , Beşiktaş Diaby ile maalesef rakipleri karşısında bir kişi eksik oynuyor , ona atılan , verilen paslar heba olup gidiyor arkadaşlarının emeğini sürekli boşa çıkaran Diaby bu takımda olmalı mıdır ?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title