Haberler

Beşiktaşlı Futbolcular Galibiyetten Memnun

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Eskişehirspor'u son dakikada attıkları golle de olsa yendikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Eskişehirspor'u son dakikada attıkları golle de olsa yendikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Oğuzhan, "Çok mutluyuz, bizim için çok büyük moral oldu. Maça çok iyi başladık, istediğimiz pasları yapabildik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik ama Ersan ağabey golü attı ve hepimizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Şansın kendi yanlarında olduğunu da ifade eden genç futbolcu, "Fenerbahçe 4-5 maçı son dakika golüyle kazandı. Böyle kazançlar, futbolda çok önemli. Bugün şanslı olan taraf bizdik, bu galibiyetle çok büyük moral kazandık. Biz alışık olduğumuz taraftar ambiansından uzak kalıyoruz. Stadımız bitince farklı olacak. Bugün üç puan almak, çok önemliydi. Altımızdaki takımlara fark atarak, üst tarafa yaklaştık" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş ise elverişli olmayan bir zeminde çok zor bir maç oynadıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Eskişehirspor bu ligin iyi takımlarından. Ligde artık kolay bir rakip kalmadı. Son dakikada da olsa 3 puan aldık, çok mutluyuz. Çok fazla yaratıcı bir oyun ortaya koyamadık. İlk yarıda rüzgarın da etkisiyle daha aktiftik ama ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Bu statta oynamaktan çoğumuz memnun değiliz, artık bu sene böyle gidecek. İnşallah en kısa zamanda stadımız biter. Rakiplerimizin bize göre daha zor maçları var, bizim oynayacak yalnızca bir derbimiz kaldı. Puan kaybetmezsek, şampiyonluk şansımız var. Beşiktaş her zaman yarışın içindedir ama kendi stadımızda oynayabilsek, 4-5 puan önde olabilirdik."

Kaynak: AA / Spor

Oğuzhan Özyakup Eskişehirspor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title