Haberler

Beşiktaş - Eskişehirspor Maçının Ardından

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi evinde Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, bu akşam lider olarak uyuyacaklarını söyledi.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Slaven Bilic, "Bu akşam adil bir sonuç ortaya çıktı. Elimize gelen fırsatları değerlendirseydik galip gelebilirdik. Rakibimiz de puanı hak etti. Bir duran topta cezayı kestiler ve golü yedik. Bugüne kadar hakem kararlarından şikayet eden takım hep biz olduk. Rakibin golü nizami görünüyor. Onlar adına da talihsiz bir durum. Bizim de hakemlerden memnun olmadığımız durumlar var. Sorguladığım tek şey şu; neden oyuncularım öndeyken korkuya kapıldılar ve üzerilerinde baskı oluştu. Demek ki onlara maç sırasında yeteri kadar destek olamadım. Bu akşam kazanamadık ama kötümser olmaya da gerek yok. Bu akşam lider olarak uyuyacağız ve yarınki maçlar sonrasında ikinci olabiliriz. Koşullar ne olursa olsun Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk ve biz bunu başarmaya çalışıyoruz" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Kimse bir mazeret olarak kabul etmesin ama yağmur, fırtına, rüzgar oyuncuların topa hükmetmesine izin vermedi. İki takım da istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Sadece iyi bir mücadele vardı. Beşiktaş kendi evinde kazanmak istedi. Biz de puan ve puanlar almak istiyorduk. Mücadele düzeyi yüksek olan bir mücadele oldu" dedi.

Yedikleri golde ofsayt olduğunu sandığını belirten Sağlam, "Attığımız nizami gol ise verilmedi. Çok açık bir pozisyon. Bu olay Galatasaray maçında da başımıza geldi. Olmayan bir pozisyonu nasıl olur da görürsünüz? Hakemlerimize bunu sormak istiyorum. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından 1'er puan çıkardık ama kazanabilirdik de. Hakemlerimiz daha dikkatli olsunlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ben oyuncularımı 2-0 galip geldikleri için kutluyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title