Haberler

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı'nda Hedef Final

İstanbul- (dha)- Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı'nın Antrenörü Orhan Yavuz Ve Oyuncular, Lig Öncesi İddialı Konuştular. Beşiktaş'ın Resmi İnternet Sitesinde Açıklamal...

İSTANBUL- (DHA)- Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı`nın antrenörü Orhan Yavuz ve oyuncular, lig öncesi iddialı konuştular.

Beşiktaş`ın resmi İnternet sitesinde açıklamalar yapan siyah beyazlı takımın antrenörü Yavuz ve oyuncular, hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi. Kadrosuna kattığı yeni isimlerle güçlü bir takım kuran Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Orhan Yavuz, kariyeri boyunca hiçbir sezona bu kadar iddialı hazırlanmadıklarını söyledi. Bu yıl kurdukları takımda savaşçı özellikli oyuncuların öne çıktığına işaret eden Yavuz, ¨Herkesin sıcaktan bunaldığı şu zamanlarda günde 3.5 saat antrenman yaparak lige hazırlanıyoruz. Bu temponun bize müsabaka döneminde önemli bir enerji kazandıracağına eminiz. Yeni oluşturduğumuz takımla bu sezon önemli işlere imza atmak istiyoruz. Bence bu sezonun en iyi defans yapan ekibi biz olacağız¨ diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title