Haberler

Beşiktaş, Dolmabahçe Kabusuna Son Verdi

Turkcell Süper Ligi'nde 2006-2007 sezonunda İstanbul'daki ilk maçında Gaziantepspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, Dolmabahçe'deki galibiyet hasretine son verdi.

Turkcell Süper Ligi'nde 2006-2007 sezonunda İstanbul'daki ilk maçında Gaziantepspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, Dolmabahçe'deki galibiyet hasretine son verdi.

Vestel Manisaspor yenilgisiyle lige iyi bir başlangıç yapamayan siyah-beyazlılar, geçen sezon adeta ''kabus'' yaşadıkları BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarına galibiyetle ''merhaba'' dedi.

BJK İnönü Stadı'nda geçen sezon 17 lig maçına çıkan ''Kara Kartallar'' toplam 29 puan yitirmişti. İç sahada yalnızca 6 maç kazanabilen Beşiktaş, 7 kez yenilmiş, 4 kez de berabere kalmıştı.

Beşiktaş, lig maçlarında BJK İnönü Stadı'ndaki tam 158 gün sonra galip geldi.

Ligde evindeki son galibiyetini geçen sezon 5 Mart'ta Ankaraspor'u 3-0 yenerek alan siyah-beyazlılar, bu maçın ardından Dolmabahçe'de geçen sezon yaptığı son 4 lig maçını da kazanamazken, Konyaspor'a 1-0 yenilmiş, Malatyaspor ile 2-2 berabere kalıp, Sivasspor'a 1-0, ezeli rakibi Galatasaray'a da 2-1 yenilmişti.

Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın 2006-2007 sezonundaki ilk golleri Bobo'dan geldi.

Ligin ilk haftasında Manisa'da 1-0 yenilen Beşiktaş, Gaziantepspor'u 2. haftada 2-1 yenerken, Brezilyalı oyuncu, 42. ve 60. dakikalarda attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Marcio Ferreira Nobre, İstanbul'daki ilk maçında kırmızı kart gördü.

Maçın 90. dakikasında Bekir ile Nobre arasındaki ikili mücadelede, her iki oyuncunun ellerini de kullandıkları gözlendi. Bu pozisyonun ardından maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu, Bekir'e sarı kart gösterdi. Müftüoğlu, daha sonra 4. hakem Barış Şimşek'in uyarısıyla Nobre'ye kırmızı kartını çıkardı. Bu karta Beşiktaşlılar uzun süre itiraz etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title