Haberler

    Beşiktaş derbisi öncesi Ali Sami Yen'e 'corona virüsü' önlemi

    Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 26'ncı hafta maçında Galatasaray, 15 Mart Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu önemli derbi öncesi DHA ekibi, dezenfekte çalışmalarının yapılacağı statta Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile röportaj gerçekleştirdi.

    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nun tüm alanlarının dezenfekte edilmesi konusunda bilgiler veren Günay, "Taraftarımızın tüm tedbirleri aldığımızdan emin olmasını isterim. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş taraftarının içi rahat etsin" dedi.

    "KORONAVİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA BÜTÜN ÖNLEMLERİ HARFİYEN UYGULUYORUZ"

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında stadın yanı sıra tesislerde ve antrenman sahalarında da dezenfekte çalışmalarının yapılacağını belirten Günay, "Maçtan önce 14 Mart Cumartesi günü tüm stadımız baştan aşağı hijyen ekipleri tarafından dezenfekte edilecek. Bunun dışında stadımızı, futbolcularımız ve diğer sporcularımızın antrenman yaptığı bütün sahalar, hem bu hafta hem de önümüzdeki hafta aynı hijyen tedbirleriyle yeniden gözden geçirilecek. Hem Sağlık Bakanlığımızın hem de Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen koronavirüsle mücadele kapsamında bütün önlemleri harfiyen uyguluyoruz" diye konuştu.

    "STADA GELEN TARAFTARLARIMIZIN ELLERİNİ DEZENFEKTE ETMELERİ İÇİN BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALIYORUZ"

    Sağlık Bakanlığı'nın ve Futbol Federasyonu'nun yaptığı bilgilendirmelere harfiyen uyduklarını ve tedbirler aldıklarını dile getiren Günay, "Hem Sağlık Bakanlığı'nın, hem de Futbol Federasyonu'nun koronavirüs enfeksiyonundan korunma tedbirleri konusunda yaptıkları bilgilendirmelere uyuyoruz. Bu konuda sıkı tedbirler alıyoruz. Cumartesi günü de stadımız dezenfekte edilecek. Stadyuma gelecek taraftarlarımızın tüm tedbirleri aldığımızdan emin olmasını isterim. Ayrıca stada gelen taraftarlarımızın ellerini dezenfekte etmeleri için bütün önlemleri alıyoruz" şeklinde konuştu.

    "GALATASARAY ZORU SEVER"

    Demir Grup Sivasspor maçında sergiledikleri futbolun, takıma olan inancı arttırdığını ifade eden Yusuf Günay, "Mücadeleye devam. Sivasspor maçındaki güzel oyun inancımızı daha da arttırdı. Galatasaray zoru sever. Pazar günü 50 binden fazla taraftarımızın önünde, güzel bir oyunla, iyi bir netice alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

    Günay son olarak şampiyonluğun sorulması üzerine de, "Şu anda şampiyonluk için bir şey demeyeyim. Maç maç düşünüyoruz" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Türk Telekom Stadyumu Galatasaray Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title