Haberler

Beşiktaş: Fikret Orman'ın Demba Ba Açıklaması Yanlış Anlaşıldı

Güncelleme:

Beşiktaş, Fikret Orman'ın yaptığı Demba Ba açıklamasının yanlış anlaşıldığını ve kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade etti.

Beşiktaş'tan Fikret Orman'ın Demba Ba sözleri üzerine açıklama yapıldı.

"ALGI YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Başkanımız Fikret Orman'ın gazetecilerle sohbet sırasında Demba Ba ile ilgili sözlerinin farklı bir algı yaratmak maksadıyla kullanılmaya çalışıldığını üzülerek görmekteyiz.

Başkanımızın sözlerinin tamamını bir kenara bırakarak, sadece bir bölümünü cımbızla seçerek kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunun gündemindeki tek konu olduğunu vurgulayan ve başka hiçbir konunun gündemde olmadığını açıkça ifade eden Başkanımız Fikret Orman'ın, Demba Ba hakkındaki soruya verdiği yanıt Göztepe kulübünü ve futbolcuyu öven ifadelerdir.

Beşiktaş camiası ve kamuoyunun yapılmaya çalışılan, yapılan kötü niyetli yorumlara itibar etmemesini rica ederiz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SES İSTEMEM:

RAKİP TAKIM OYUNCULARI AYARTMADA ÇAĞ ATLATAN GS LİLER HİÇ KONUŞMASIN. FB LİLER SONUNA KADAR HAKLI ŞİMDİ DAĞILIN. . .

7
3
yanıtYanıtla
ivan 1903:

Kudurun !!!! Titreyin tırsıklar.

2
6
yanıtYanıtla
12345:

MAÇA BİKAÇ GÜN KALA SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK ESKİ FUTBOLCUSUNU KAMERA KARŞISINDA ''''SEZON SONU GÖRMEK İSTERİZ'''' DEMEK NE KADAR ETİK OLUYOR. BUNU İKİNCİ YARININ İLK MAÇLARINDA SÖYLE NİYE GÜNLER KALA SÖYLEME İŞTEGERÇİ SİZ EFENDİ BEŞİKTAŞ SINIZ SİZ BİŞEY YAPMAZSINIZ MİLLET AYIP EDİYO SİZE

4
2
yanıtYanıtla
HKNGÖZTEPE:

KENDİNE EFENDİ DETİRTEN Bİ VARMIŞ

1
2
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Bjk AYARI VERDİ. Artık maçı vermeleri yüksek, ülkemizde futbol , şampiyonluk mücadesine bu şekilde teşvikle , hakeme baskıyla maç kazanıyorlar , avrupaya gelince fıs güçsüz oldukları ortaya çıkıyor. Yapma kardeşim bjk - göztepe maçı öncesi kafa karıştırıcı açıklama yapma azcık delikanlıysan Fikret orman

0
2
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Futbolla azcık ilgili olan bu açıklamaların ne anlama geldiğini bilir, Fikret Orman başkan alenen teşvik sözleleriyle şike yapmış olmuyormu? alenen suçtur bu.

1
1
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

TİNERTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title