Haberler

Beşiktaş Del Bosque Konusunda Girişimlerini Sürdürüyor

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (Cas) Tarafından, Eski Teknik Direktörü ve Yardımcılarına 6 Milyon 706 Bin 430 Avro Tazminat Ödemeye Mahkum Olan Beşiktaş, Bu Konuda Girişimlerini Sürdürüyor.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından, eski teknik direktörü ve yardımcılarına 6 milyon 706 bin 430 avro tazminat ödemeye mahkum olan Beşiktaş, bu konuda girişimlerini sürdürüyor.

Siyah-beyazlı kulübün avukatları ile İspanyol teknik adamın temsilcileri, FIFA nezdinde İsviçre'de bir araya gelirken, Beşiktaş'ın, bir yandan da gayriresmi yollardan anlaşma yolları aradığı öğrenildi.

İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilen toplantıda, 5 kişiden oluşan FIFA kurulu, iki tarafın avukatlarını dinledikten sonra bir toplantı gerçekleştirdi.

Görüşmeyle ilgili bilgi veren Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Kurul iki tarafı dinledikten sonra kendi arasında görüşmeye başladı. FIFA'nın kararını bekliyoruz, ancak alınacak karar da nihai olmayacak. Bu kararın da itirazları var. Haklı olduğumuz için bunun savaşını veriyoruz. Sonuna kadar işi götüreceğiz" dedi.

Bu arada, siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören de İsviçre'de bulunurken, Del Bosque ile anlaşma konusunda resmi olmayan yollardan görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş, Del Bosque konusunda kararı beklerken, takımdan izinsiz ayrılan ve bu nedenle FIFA tarafından 3 milyon 180 bin avro ve 4 ay süreyle sportif faaliyetlerden men cezası alan Brezilyalı futbolcu Kleberson'nun, bu ceza konusunda CAS'a başvurduğu açıklandı.

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan, kulüplerin olduğu gibi futbolcuların da hakları bulunduğunu belirterek, "Kleberson, aldığı cezaya karşılık CAS'a gitti. CAS bu konuda iki taraftan bilgiler istiyor. Bu da zaman alıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title