Haberler

    Beşiktaş, Chicharito İçin West Ham United ile Resmi Temaslara Başlıyor

    Güncelleme:

    Forvet bölgesindeki oyunculardan bir türlü istediği verimi alamayan Beşiktaş, Chicharito'nun transferini bitirmek için resmi temaslara başlıyor.

    Ara transfer döneminde hücum hattını yeni bir isimle güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş, ilk olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın yıldızı Chicharito Hernandez için çalışmalara başlamıştı.

    Meksikalı futbolcu için Ada temsilcisiyle menajerler aracılığıyla ilk teması kuran ve satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunan Kara Kartal'a, olumlu geri dönüş yapılmıştı. Bu gelişme sonrasında yönetim, resmi temaslar için harekete geçecek. İki kulüp yetkililerinin şartları konuşmak için ortak bir toplantı günü belirlediği ve zirvenin gelecek ay yapılacağı kaydedildi.

    YENİ MACERAYA HAZIR

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, görüşmeleri yakından takip ettiği ve bizzat Londra'ya giderek transfere son şeklini vereceği öğrenildi. West Ham United'la 2020 yılına kadar kontratı bulunan Chicharito Hernandez, bu sezon 10 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergilemişti. Takımda Marko Arnautovic'in gerisinde kalan Chicharito'nun, daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş macerasına hazır olduğu bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    West Ham United Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    kamboçyalı:

    bjk kafasını alsın :D :D

    1
    2
    yanıtYanıtla
    PARA:

    fikret başkan istenen parayı kabul edecek mi bakalım ?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    seyit sarı:

    adamın gol ortalaması 18 pektemek ve love nin gerisinde 10 maçta 10 gol atan santraforlar var ama bjk yönetimi başını kuma gömdü gidiyor , santraforda deneme olmaz sadece gol yüzdesine bakılır hangi menejer önerdi kimbilir. . . yazık. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    kayt:

    ulan ne takımmış ya . . . bu mature lerde ne buluyon. bu ne zevk ya. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title