Haberler

Beşiktaş, Chelsea'nın Fransız Golcüsü Oliver Giroud'un Peşinde

Güncelleme:

Takıma yeni bir forvet kazandırmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş'ın ilk hedefi, İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin Fransız golcüsü Oliver Giroud.

Beşiktaş'ta beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Alvaro Negredo ile yollar geçen gün resmen ayrılmıştı. İspanyol futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr'a gitmesi sonrasında yönetim, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı.

Beşiktaş, Chelsea'nın Fransız Golcüsü Oliver Giroud'un Peşinde

CHELSEA'YI İKNA TURLARI BAŞLAYACAK

Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Kara Kartal'ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig'den bulduğu ortaya çıktı. Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin Fransız golcüsü Oliver Giroud'un peşinde olduğu öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan Siyah-Beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea'yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start verecek.

Beşiktaş, Chelsea'nın Fransız Golcüsü Oliver Giroud'un Peşinde

SERDAL ADALI FORVET TRANSFERİNDE TAM YETKİLİ

Başkan Fikret Orman'ın yenilenen yönetiminde İkinci Başkan olarak görev alan Serdal Adalı'nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi. Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma'nın transferini gerçekleştiren Adalı'nın, Kartal'ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi. Adalı'nın, ilk aday olarak Oliver Giroud'un belirlenmesine ek olarak Avrupa'dan birçok golcü alternatifinin de bulunduğu belirtildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

EFSANE GALATASARAYLI:

Kara Kartalima Mbappe yakisir be 24 yasinda sesden hizli kosan adam onu alabilirseniz Besiktasimi hem avrupada hem Türkiyede imse tutamaz cünkü Mbappe basli basina takim diger futbolcularin oynamasina gerek yok onun oyun tarzini izlesinler yeter inanmayan arkadaslar varsa yotube dan Mbappe nin gollerini izlesinler

2
1
yanıtYanıtla
RAMBO:

TİNERİ AZ ÇEKERSEN TROLLEDİĞİN NİCKİNİ DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMADAN YAZABİLİRSİN

yanıt0
yanıt0
xyz:

Gignac''tan başkası olmaz

1
2
yanıtYanıtla
OLMAZ OLAMAZ.:

O DA 50 GOL ATACAĞIM DER sıfır çeker gider. Bu işler ciroyla hesapla kitapla olmaz yetenek lazım, hava değil.

3
0
yanıtYanıtla
oğuz:

Negredo BEN 35 ATICAM demedi. BJK tv çalışanı gülerek ATARSIN DİMİ diyince o da gülerek ATİM BARİ dedi.

yanıt0
yanıt0
SEÇMECE BUNLAAAAR:

OOOOLLDU CHELSE''Yİ BIRAKIRDA GELİR DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ

1
1
yanıtYanıtla
tlh:

bence yanlış transfer olur

2
0
yanıtYanıtla
yav he he:

DÜNYA KUPASINDA GOL ATAMAYAN DÜNYA YILDIZI

0
0
yanıtYanıtla
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

TL ÜZERİ KONTRAT MI TEKLİF EDECEĞİNİZ???? ÖYLEYSE UÇARAK GELİR:)))

0
0
yanıtYanıtla
dipnot:

ARKADAŞ NERDE YAŞI GEÇMİŞ ÇÖP ADAM VAR BULUP BULUŞTURUYORUZ. Bİ TÜRK TAKIMIDA ÇIKSIN DÜNYA YILDIZI 25 YASINDA FUTBOLCU BULSUN. DIKKAT EDIN HEP 30 YAŞ ÜSTÜ. DUNYANIN EN IYI FUTBOLCULARINDAN İNİESTA BİLE 34 35 YASINDA FUTBOLU BIRAKTI EN İYİ BU YASTA BIRAKIYORSA ORTA SINIF BI FUTBOLCU 30 DA BIRAKIR. BU TEZE BAKARSAK YAPILAN YADA YAPILACAK OLANLAR YANLIS . BU TİP MARİO GOMEZ BİLE GELDİ TÜRKİYEYE. ADAM ALMANYADA ÇÖP NİTELİĞİ KAZANDIĞI İÇİN GELDI TÜRKİYEDE Kİ FUTBOL KALITESI SAOLSUN GOLKRALI OLDU !

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title