Haberler

Beşiktaş, Çekya'da Harikalar Yaratan Nikolay Komlichenko'yu Radarına Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş, Çekya'da Mlada Boleslav formasıyla 18 maçta 18 gol atan Nikolay Komlichenko'yu gözüne kestirdi.

Beşiktaş yönetimi, devre arasında takımda köklü değişikliklere gitmeyi planlıyor. Kartal gözden çıkarılan futbolcuları satıp, kaliteli, başarıya aç ve daha ucuz oyuncular alma niyetinde. Vagner Love ve Cyle Larin'le yollarını ayırma düşüncesinde olan Beşiktaş'ın radarına son olarak Rus golcü Nikolay Komlichenko takıldı.

ÇEKYA'DA 18 MAÇTA 18 GOLÜ VAR

Bonservisi Rusya'nın Krasnodar takımında olan, Çekya Liginde Mlada Boleslav'da kiralık olarak top koşturan 23 yaşındaki 1.90 metre boyundaki Komlichenko, leblebi gibi gol atıyor. Forvet arkasında da görev yapabilen Rus santrafor, ligde 18 maçta 18 gol kaydetti. Ayrıca 4 de asist yaparak toplam 22 gole doğrudan katkıda bulundu. Beşiktaş gözden çıkardığı futbolculardan kaynak sağladığı an Rus oyuncunun transferi için devreye girecek

CSKA VE ZENİT DE ONU İSTİYOR

Komlichenko'yu izleyen Beşiktaş oyuncu için yaptığı ilk görüşmede olumlu cevap aldı. Çek medyasından iSport'un haberinde 23 yaşındaki golcüyle Beşiktaş'ın dışında CSKA Moskova ve Zenit'in de ilgilendiği belirtildi. Siyah-beyazlılarda Komlichenko'nun alternatifleri ise Grozny forması giyen Mbengue ve Everton forması giyen Niasse.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Kartal Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ARTİZ:

çekin ellerinizi fener düşmanları comollinin üzerinden rahat bırakın adamıda işine odaklansın zaman comolliyi haklı çıkarıp bir kara bela gibi fener düşmanlarının üzerine cökecek

2
0
yanıtYanıtla
co hayt:

ayama fenev aylama

yanıt3
yanıt2
mühendis:

ay hadi inşallah ya :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title