Haberler

Beşiktaş Camiası Geleneksel Iftarda Bir Araya Geldi

Beşiktaş camiası geleneksel iftarda bir araya geldiBeşiktaş başkanı Fikret Orman geleneksel hale getirdiği iftar davetini Vodafone Park'ta gerçekleştirdi.

Beşiktaş camiası geleneksel iftarda bir araya geldi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman geleneksel hale getirdiği iftar davetini Vodafone Park'ta gerçekleştirdi.

İftar davetine yönetim Kurulu üyeleri,eski futbolcular, sponsorlar, sanatçılar, camianın önde gelen isimleri ve medya mensupları katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Orman bu günlere hiç kolay gelmedik. Ne yaptıysak hep beraber yaptık dedi

Fikret Orman Şampiyonluğun ardından Ramazan vesilesiyle Beşiktaş camiasının bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Geçen sene burada iki yıldızlı son formamızı alın demiştik. Hamd olsun sizin karşınızda böyle bir başarı ile çıktığım için mutluyum. İki sene üst üste şampiyon olduk ve 3. Yıldızı gururla göğsümüze taktık. Bugünlere hiç kolay gelmedik. Ne yaptıysak hep beraber yaptık. Taraftarlarımızdan Yavru Kartallara, yönetici arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına varana kadar tüm bireylere takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız sağolun var olun.

Biz büyük ve güçlü, güzel bir aileyiz. Omuz omuza daha büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Asıl şimdi daha çok çalışmalıyız ve Beşiktaş'ın armasindaki kutsal yıldızı en yükseğe taşımalıyız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title